Častý pocit hladu

14
7.8.14 22:49

Častý pocit hladu

Ahojte, byla jsem dost ve stresu, takže jsem se uklidňovala čokoládama a vším možným a bylo mi jedno co jím. S přítelem jsem byla na týden u mého táty na baráku a taky jsem se nekontrolovala a dovolila jsem si sladkosti, omáčky, na večer palačinky, prostě jsem postavu přestala úplně řešit. Teď když chci najet na svůj zdravý jídelníček, tak na oběd jsem třeba měla mrkvovou „omáčku“ s hráškem, kuřecím masem a celozrným pečivem a tak za půl hodiny jsem zase měla hlad. Nemůže to být roztáhlý žaludek a tím pádem si zase musí zvyknout na ten můj režim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11370
7.8.14 22:52

Může, já když najela na zdravý jídelníček, tak jsem měla hlad snad furt… za 14 dní si tělo zvyklo a jedla jsem poloviční porce. Když byl hlad, dožírala jsem se zeleninou a kneckenbrotama. Taky je nemůžu ani vidět :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
8.8.14 00:02

@Carollx
Tak to máš dobrý, já když jsem ve stresu tak jím málo a na nic nemám chuť. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
8.8.14 00:40

Určitě to tak může být, já když začínala se zdravým jídelníčkem, měla jsem to přesně tak. Ten první týden byl hrozný, měla jsem pořád hlad ale jak píše @mejdylko zajídala jsem to zeleninou nebo méně kalorickým ovocem (jahody např.). Pak si žaludek asi zvykl a už to bylo dobré :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
8.8.14 03:44

Tak já jídlo vůbec nehlídám a všechno zminoňované jím nekontrolovaně pořád. :) Ale jo, asi můžeš mít rozsáhlý žaludek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vykladzkaret
8.8.14 04:51

@Carollx nechala bych si sestavit jidelnicek od dietologa… mela jsem podobny problem, a zabral az masivni stres, co mi zabranil jist, a nasledne dietologicka poradna. Je to na pojistovnu! Tak proc to nevyuzit.

• Citovat
  • Upravit
15977
8.8.14 05:10

Rozsáhlý ne, to napsal můj super telefon. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
8.8.14 07:30

@Carollx Jistě, to je stresem… Možná jinak, než bys čekala, ale chce to zvolnit životní tempo při změně jídelníčku. Málokdo si to uvědomí, jsi dobrá, že ti to myslí tímhle směrem… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8780
8.8.14 08:46

Nerekla bych, ze se roztahl zaludek, je to spis takova „psychicka rozezranost“.. Takovy ten pocit, ze by si clovek jeste neco dal. Ja to mivala po obede a bylo jedno, jestli byl vydatny nebo ne, zdravy nebo ne. Je to jen o tom, ze clovek mysli na jidlo. Ne, ze by mel realne hlad.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.8.14 20:51
@Carollx píše:
Ahojte, byla jsem dost ve stresu, takže jsem se uklidňovala čokoládama a vším možným a bylo mi jedno co jím. S přítelem jsem byla na týden u mého táty na baráku a taky jsem se nekontrolovala a dovolila jsem si sladkosti, omáčky, na večer palačinky, prostě jsem postavu přestala úplně řešit. Teď když chci najet na svůj zdravý jídelníček, tak na oběd jsem třeba měla mrkvovou „omáčku“ s hráškem, kuřecím masem a celozrným pečivem a tak za půl hodiny jsem zase měla hlad. Nemůže to být roztáhlý žaludek a tím pádem si zase musí zvyknout na ten můj režim?

Jak dlouho ten stres trval a čím byl odstartován?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
16.2.17 13:50

Hlad a pak pocit přejezení

Ahoj
asi dva týdný mě trápí po jídle pocit hladu..trvá to i 15 minut..pak to přestane..mezitím si ještě třeba něco dám někdy ne.. později ale začnu mít pocit jako bych se přejedla a jsem docela nafouklá a skoro nemůžu dýchat. Za hoďku, dvě je to třeba ok. Přemýšlela jsem jestli to není začátek třeba nějaké alergie na laktozu nebo tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
16.2.17 18:00

Jako alergie to nevypadá, ale je to divné.

Jděte k lékaři.

Nejpravděpodobnější je kombinace dráždivého tračníku a úzkostí, ale po internetu vás nikdo spolehlivě nediagnostikuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
16.2.17 19:39

@Ou no.. s to úzkostí je to možné..bylo zkouškové takže o stres nebylo nouze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie