Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Mile maminky,
Rada bych synovi koupila mp3 prehravac, ktery bude hrat pisnicky nahlas a batole ho bude umet ovladat… Tj. Jen par tlacitek. Mate prosim zkusenost?
Dekuji!
Kup mu kouzelnou tužku od Albi to bude mít smysl i do budoucna
No velmi jednoduše se ovládá např takový iPod… ale to asi nechceš ze? ![]()
Souhlasim s Albi tuzkou. Funguje jako mp3,repracek ma hlasity, ale da se i na sluchatka, a vyuzijes i na vzdelavaci knizky
Ale teda „batole“ pokud opravdu do tri let, tak myslim, ze lepe udelas nejakou zvukovou hrackou a jeste lepe, kdyz mu zazpivas ![]()
@unuděná píše:
Souhlasim s Albi tuzkou. Funguje jako mp3,repracek ma hlasity, ale da se i na sluchatka, a vyuzijes i na vzdelavaci knizkyAle teda „batole“ pokud opravdu do tri let, tak myslim, ze lepe udelas nejakou zvukovou hrackou a jeste lepe, kdyz mu zazpivas
no pokud neumí zpívat třeba jako můj manžel…
![]()
Albi tužka je fajn..jsou na ni už nahrané písničky a dají se i další dohrát..malá s tím chodí od 2,5 let a poslouchá ( je to teda od staršího bráchy ) ale malou to baví víc..
@Marie432875 ipod nema myslim vestaveny reproduktor?
@smurfka píše:
Mp3 pro batole..kam ten svět spěje
Co je na tom spatneho? Ty diteti nepoustis pisnicky? Co je spatneho na tom, ze si sam bude moct vybrat, jakou chce?
@unuděná píše:
Souhlasim s Albi tuzkou. Funguje jako mp3,repracek ma hlasity, ale da se i na sluchatka, a vyuzijes i na vzdelavaci knizkyAle teda „batole“ pokud opravdu do tri let, tak myslim, ze lepe udelas nejakou zvukovou hrackou a jeste lepe, kdyz mu zazpivas
Zvukove hracky ma a muj zpev neni to prave orechove, treba by ani nepoznal, ze je to zpev ![]()
@smurfka @Doe_Jane @unuděná ma ta tuzka dobry zvuk? Kolik pisnicek se na ni vejde? Dekuji ![]()
@Limi123 píše:
@Marie432875 ipod nema myslim vestaveny reproduktor?Zvukove hracky ma a muj zpev neni to prave orechove, treba by ani nepoznal, ze je to zpev
@smurfka @Doe_Jane @unuděná ma ta tuzka dobry zvuk? Kolik pisnicek se na ni vejde? Dekuji
nevím z hlavy jak velká tam je paměťovka ale myslím že můžeš vyměnit za větší, má pěkný zvuk, čistý…
@Limi123 Ma,na muj vkus umi byt az moc hlasita
Kapacita je tam velka, zalezi, kolik tam mas nahranych knizek a tak, ale pro dite naprosto dostacujici i tak
presne cislo nevim, ale urcite to vygooglis.
@Limi123 píše:
Mile maminky,Rada bych synovi koupila mp3 prehravac, ktery bude hrat pisnicky nahlas a batole ho bude umet ovladat… Tj. Jen par tlacitek. Mate prosim zkusenost?
Dekuji!
Přece jí rovnou kup tablet ![]()
Holky měly v batolecím věku do auta tohle: http://www.elfingrit.com/vse-o-hracce/
Umí to prima říkanky, básničky, písničky, poznávání barev a zvířátek atd. Je to taková celkem slušně udělaná „vzdělávací“ hračka pro děti 2-3 roky ![]()
Trochu odbočím, ale když jsem u toho zpívání, tak snad pochopíte, že se musím pochlubit - zpívám ráda ale bohužel opravdu falešně, ale dcery mi tuhle řekly, že včelku Máju zpívám líp než ten pán v televizi
. Takže za mne hlasuji pro MP3 přehrávač maminka - a dokonce má i hlasové oládaní, bez tlačítek ![]()