Mračí se

96
9.8.11 23:16

mračí se

muj 6ti týdenni syn se skoro porad mraci, kouka na me a mraci se..jen malokdy se jakoby smeje al prijde mi ze se furt mraci a to trtebas i po krmeni, uz se mu delaj i trosku vrasky mezi ocickama…je to normalni? nemuze mit neco s ocickama? jako ze treba nevidi??? Ani kolotoc nad postylkou ho totiz moc nebere

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1402
9.8.11 23:47

TAk tos ještě neviděla naší půlroční sousedku :mrgreen: mračí se taky nepřetržitě- usměje se jen když na ní někdo udělá ksichtíka.
A muj malej se zase při soustředění na hračku tváří hrozně nešťastně- jak kdyby mu někdo ubližoval - ale to má po tatínkovi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.8.11 00:05

Neboj, za pár měsíců se bude smát na celé kolo :lol: ! Je ještě malý, dej mu čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
10.8.11 07:28

Ahoj, naše malá se také v té době hodně mračila:-) tohle je jedna z těch míň mračících fotek :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
10.8.11 08:59

Myslíš něco takového? :mrgreen: Tak si měřil Samík každého až skoro do dvou let :lol: :lol: :lol:

Ale je teda fakt, že se tvářil i jinak - hlavně na nás…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
10.8.11 14:58

Naše malá se začala mračit teprve nedávno, zato se teď mračí často. A má to po tátovi, kterej i když není naštvanej, tak se mračí. Prý přemýšlí. Tak to má malá asi po něm. Taky se malá mračí, když jí svítí do očí, a to staší i málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
10.8.11 21:13

angua: jojo takhle kouka malej furt.....jen obcas po krmeni hodi jakoze usmev aby se nereklo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
10.8.11 22:42

Tak asi bude podobná povaha, jak ten náš :lol: Je zádumčivý… :mrgreen: Je vidět, že hodně o věcech přemýšlí, jiné děti řeší, že je autíčko červené a je tam koník, on řeší, jestli se točí správně kola a dumá nad tím :lol:

Navíc já se tak tvářím taky a můj taťka též, takže mě to naprosto nepřekvapilo - moje mamka mu vždycky říká „zas máš ten dědkův výraz“ :lol: :lol: :lol:

A jedna holka, která byla taková pozitivní křesťanka se na mě furt snažila usmívat a ať se nemračím atd. - přitom jsem normálně přemýšlela o pěkných věcech :lol: Tak třeba to má váš malý podobně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
10.8.11 22:51
Angua píše:
Myslíš něco takového? :mrgreen: Tak si měřil Samík každého až skoro do dvou let :lol: :lol: :lol:Ale je teda fakt, že se tvářil i jinak - hlavně na nás…

Takhle se synovec tváří i teď, bude mu pět :lol: Nohama stojí asi pevně na zemi, neb když si u něj náš starší hrál s trubkou jakousi, že tam je plyn a já nevím co všechno, tak na něj chvíli koukal a pak řekl - Co to meleš za nesmysly, to je vodovodní kohoutek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
10.8.11 22:52
Hanule píše:
Angua píše:
Myslíš něco takového? :mrgreen: Tak si měřil Samík každého až skoro do dvou let :lol: :lol: :lol:Ale je teda fakt, že se tvářil i jinak - hlavně na nás…
Takhle se synovec tváří i teď, bude mu pět :lol:

Jo, to on taky, ale už občas nasadí na nově příchozího i příjemnější výraz :lol: Pravidelně se tak třeba tváří, když vjíždíme do obchodu s hadrama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
12.8.11 10:30

no tak že bysme doma měli myslitele? No nevim nevim o čem v tomhle věku může přemýšlet..dá mlíko nedá mlíko? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882
12.8.11 10:35

ahojda, my měli něco podobného. 8-o Malá se sice nemračila,ale furt krabatila čelo, jako když nad něčím přemýšlí :think: (od 3 týdnů), vydrželo do asi do čtyř měsíců, teď má zase šlebivé :-D a bublinové období. ..Ono se to u těch miminek mění..Nelámej si s tím hlavu, určo to není nic špatného..hlavně že je spokojený… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
12.8.11 10:38
kremilekk píše:
no tak že bysme doma měli myslitele? No nevim nevim o čem v tomhle věku může přemýšlet..dá mlíko nedá mlíko? :-)

To nevím, nad čím přemýšlel, ale vydrželo mu to a teď už je vidět, že mu to šrotuje (nebo je teda otrávený :lol: ).

Zas na přemýšlení má kopec věcí, všecko je pro něho neznámé :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky