Mravenčení v hlavě

653
23.11.12 12:20

mravenčení v hlavě

Ahoj holky..jsem uplně vyřízená a nevím co dělat. Už asi přes měsíc trpim na brnění hlavy.Byla sem na CT MOZKU a na EEG a vše v normě. Nasadily mi CIPRALEX a po měsíci sem ho vysadila.Bylo mi po něm huře. Na neurologii sem šla s pálením hlavy a to přestalo. Ale mám šílenej tlak v hlavě a v uších a taky tlak a mravenčení na čele, Připadám si jak blázen už. Křupe mě za krkem a cítím tam šílenou horkost a pálení, Pálí mě celé záda. Pálí mě i oči a i obličej. Nechci brát AD :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2184
23.11.12 12:26

Jen jestli nemáš zablokovanou krční páteř. Zkusila bych rehabilitace a masáže krku a zad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
23.11.12 12:36

Mám to samé od krční páteře a zároveň stresu. Před těhotenstvím a prckem jsem na to brala taktéž Cipralex. Rehabilitace pomohly cca na týden, ani cvičení, nic nezabírá. Na neurologii i u odborného lékaře mi bylo řečeno, že si na to musím zvyknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
23.11.12 12:42

Takže nic na to nebereš??žádné AD??já opravdu nic nechci brát…bylo fakt huř. Jo jo je fakt že sem toho stresu měla před tim hafo ale situaci sem dafakto vyřešila ale neni to ono.Na rehabilitaci jdu v pondělí tak uvidíme co bude dál. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
23.11.12 12:46

@mikoy já pak z toho měla úzkosti a ty se mě tedy doteď někdy drží :roll: Ale teť neberu nic, protože jsem doma na mateřský. Ale až budu chodit zase do práce, nejspíš si pro AD opět zajdu, nerada bych se trápila jako předtím, kdy mi z toho bylo věčně špatně. A proč se AD bráníš? Tomu nějak nerozumim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43037
23.11.12 12:52

Cipralexu trva az 6 tydnu nez zabere. Antidepresiva by mela brat polovina z nas. Neni to ostuda, deprese je proste nemoc stejne jako treba angina. Antidepresiva mimo to pomahaji u chronickych bolesti, neuropatii, migren - a uplne skvele u takovych tech nemoci, kde jsou vselijake podivne priznaky nezapadajici do obvyklych schemat nemoci.

Samozrejme predpokladam, ze jinak jsi dusledne dovysetrena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
23.11.12 12:54

@Pudloslava jj, přesně. Jinak taky mi ze začátku braní AD bylo hůř. Ale za to po překonání prvních dvou měsíců znatelně líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
23.11.12 12:55

Já sem brala ten cipralex přes měsíc a bylo mi hrozně zle. šla sem na neurologii s tim že mě pálila hlava a nemohla sem s toho spát a tam mi bylo řečeno že je to z nervu.Neni mi ted nějak zle jen mě obtěžuje to brnění a pálení obličeje. S toho sem docela nervozní a vadí mi to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
23.11.12 12:56

@mikoy no já se bojim, že to bez těch AD stejně nejspíš nevyřešíš. Já je teď neberu a mravenčí mi obličej (později to šlo až do rukou, do nohou) skoro denně. Ale já už jsem na to fakt tak zvyklá, že mi to nepřijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
23.11.12 13:04

Dělaly mi základní odběr krve a ct mmozku a eeg. nevím zdali toto stačí. V pondělí jdu na rehabilitaci.To je vše :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mariannnka
23.11.12 13:12
@Pudloslava píše:
Cipralexu trva az 6 tydnu nez zabere. Antidepresiva by mela brat polovina z nas. Neni to ostuda, deprese je proste nemoc stejne jako treba angina. Antidepresiva mimo to pomahaji u chronickych bolesti, neuropatii, migren - a uplne skvele u takovych tech nemoci, kde jsou vselijake podivne priznaky nezapadajici do obvyklych schemat nemoci.Samozrejme predpokladam, ze jinak jsi dusledne dovysetrena.

Omlouvám se, ale k tomuhle se vyjádřit musím. To, že by AD měla brát polovina z nás není tím, že je to dneska „normální“, ale spíš tím, že jsme čímdál více psychicky nemocní a méně pak už na fyzické úrovni. To nutí k zamyšlení, dříve to tak nebylo. Ne, není to OK, spíš je vidět, jak se zdravotní stav nás lidí celkově zhoršuje. Navíc to, že je bere tolik lidí je i odpověď na druhou část reakce, že úplně skvěle zabírají u nemocí, kde jsou podivné příznaky (nespecifické bolesti hlavy, svalů, únava,..). Takhle medicína řeší situaci, kdy člověk nespadá do žádné tabulky, do žádné diagnózy, tak je poslán na psychiatrii, protože tam je to jistota. A můžeme si vybrat - buď jsme simulanti nebo budeme brát prášky na nervy. Tohle já osobně jako pokrok medicíny rozhodně nepovažuju.. a léčbou bych to nenazvala už vůbec. Nechtěla by se zakladatelka spíš poohlédnout po někom, kdo ji pomůže na cestě k vyřešení skutečné příčiny jejích problémů (naturopat, fytoterapeut, homeopat, reiki, akupunktura atd.)?

• Citovat
  • Upravit
653
23.11.12 13:19

Právě že já nechci brát AD mám stoho strach a hlavně ty pocity uzkosti jsou hrozné. Mám doma dvě malé děti a nevim jak bych to zvládla. Zkusim tu rehabilitaci a uvidíme co dál..je fakt že mám v háji páteř, měla sem kolikrát motolice a brní mě hodně ruce.Ale sem s toho už zoufalá..jak mě v tý hlavě až trne :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
23.11.12 13:20

@mikoy najdi si něco panické poruše..mám ji díky tomuhle diagnostikovanou. A pocity přesně takové, jak popisuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43037
23.11.12 13:38

@mariannnka no oni lidi si neradi připouští, že mají nějakou psychickou nemoc, tak se často upínají k alternativním postupům, kde jim stanoví nějakou, pro ně přijatelnější diagnózu, byť absurdní, hlavně že to neni od hlavy. Alternativní postupy pak na takové pacienty často zaberou, jim se načas uleví, aby se jim v krátké době projevily zcela jiné podivné příznaky (protože ta deprese uvnitř pořád je). Tedy znovu k léčiteli, co posledně tak skvěle pomohl. A tak dokáže depresivní pacient živit léčitele po dlouhou řádku let.

Bohužel to je to, s čím se potýkám dosti často. Lidi si snad raději nechají operovat mozek, než by byli ochotni připustit psychickou nemoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43037
23.11.12 13:42

@mikoy hele a jde ti to záchvatovitě, nebo pořád?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí