Mravenci v bytě + lezoucí dítě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
43028
5.4.10 15:20

Mravenci v bytě + lezoucí dítě.

Mravenci se nám prochází v obýváku po linu (nejvíc ve škvíře u zdi, nemáme ještě lišty) a Rafánek taky. Sypat nějakou chemii nemožno, Rafánek oblizuje vše.
Máte nějaký nápad, jak zapudit ty malý ohavný tvory a neotrávit si přitom dítě?díru, kudy lezou, jsem nevypátrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9454
5.4.10 15:55

ja bych je postrikala biolitem na mravence..ale chce to najit odkud lezou a pak dobre vytrela…obavam se ze domluvou to nepujde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
5.4.10 15:56

Já ty mršky mám taky. Zhruba tak na tři týdny je zapudím, když do vody na stírání podlahy naliju SAVO. Oni ti prevíti jsou moc chytří, co se týká chemických podnětů… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
5.4.10 16:05

my sme ich vzdy nahanali tak..ze sme dali kusok jedla a cakali..za chvilu prisla cela cesticka mravcov a seldovali sme..odkial potvory idu..no.jasne, ze sme celu cesticku nabrali na vlhku handru a sup do umyvadla..a potom tam, z kade vyliezali, sme naliali savo alebo minule tusim postacil lak na vlasy..ale ten tak nestecie.. :think:
no..ale ono trea byt rychly..lebo akonahle clovek zacne likvidovat tych prvych..ostatni sa o tom nejak dozvedia..
a dakedy mozu byvat aj u susedov a len sa chodia spacirovat k vam..potvory jedny..
mozno by bolo dobre sa spytat aj susedov a cely dom nejak osetrit..ale to vy budete musiet ist na par dni prec..lebo aj ked to vystriekaju..tak to este par dni smrdi :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21505
5.4.10 16:25

a co zkusit takovou pastičku na mravence? tu by malý nemusel zkoumat. ale nevím, jak přesně to vypadá. to by bylo potřeba prozkoumat přímo v obchodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
5.4.10 16:33

Nám většinou pomohlo na nějaký čas tam odkud lezli (u nás prahem pod dveřmi) nastříkat zvenku biolit… A jestli letos zas přilezou tak nevím co jim provedu :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
5.4.10 16:51

tak jsem mozna nasla tu diru. dala jsem prdopeč a brev desinfekční a ohradila to židlema, přeci jen se chemie na rafánka bojim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
5.4.10 16:53

jo jidlo jeste nenasli (uuuuuf), ale lezou rafankovi do hracek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
5.4.10 16:54

Samozřejmě vím, co je prdopeč (prášek do pečiva). Ale takto, napsané malou abecedou, to vypadá jako nějaká sprosťárna… já si nemůžu pomoct… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
5.4.10 16:58

mě můžeš nahlásit :-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
5.4.10 17:00

jdu ještě nasypat skořici k moukám a cukru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
5.4.10 17:01

Nic hlásit nemám v úmyslu… šak sme dospělí..... a občas taky vtípek nezaškodí, si myslím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
5.4.10 17:10

Pudli mamka má stejny problém. Kup jim domeček raid. Je to taková pyramidka nebo chrám či co to je a oni tam vlezou a už nevylezou, jen je třeba uhlídat Rafaelka, je to mazec vím co myslíš, nám zase z půdy lezou takoví černí brouci ale neštipou, ale rovněž polezu na půdu s biolitem a vše vystříkám jako loni, jinak raid v zásuvkách je u nás celé léto imrvere v kuse manža má totiž fobii ze všeho hmyzu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
5.4.10 17:22
LadyRebeka píše:
Pudli mamka má stejny problém. Kup jim domeček raid. Je to taková pyramidka nebo chrám či co to je a oni tam vlezou a už nevylezou, jen je třeba uhlídat Rafaelka, je to mazec vím co myslíš, nám zase z půdy lezou takoví černí brouci ale neštipou, ale rovněž polezu na půdu s biolitem a vše vystříkám jako loni, jinak raid v zásuvkách je u nás celé léto imrvere v kuse manža má totiž fobii ze všeho hmyzu. :lol:

hehe, tam v tom chrámu se účastnbí nějaké bohoslužby na počest mravenčího božstva a jsou tak v tranzu, že tam spáchaj sebevraždu :-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
5.4.10 17:23
Jura007 píše:
Nic hlásit nemám v úmyslu… šak sme dospělí..... a občas taky vtípek nezaškodí, si myslím…

to byl vtip. myslim, že za prdopeč by mě opravdu nikdo IP nebloknul :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný