Mražené mateřské mléko - pachuť

1
18.3.22 00:11

Mražené mateřské mléko - pachuť

Ahojte, stalo se někomu, že po zmražení mléko chytlo pachuť po železe?
Při odsávání bylo to mléko normálně sladké a bez zápachu. Zmrazila jsem, po měsíci vytáhla a smrdělo i chutnalo po železe, takže jsem to vylela.
Rozmražovala jsem jedno mléko v Avent ohřívačce a druhou várku jen přírodně ve chladné vodě, jestli bude rozdíl. Obojí smrdělo tak jako tak.
Stalo se to někomu? Kde je chyba? Nemyslím si, že by to natáhlo pachy z mrazáku, jelikož to bylo v tom Canpol kelímku. Je to mléko z 1. - 2. týdne po porodu.

Díky za rady ✌️️🤗

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
788
18.3.22 01:05

Ano, když jsem mrazila MM, po rozmrazení mělo hroznou pachuť, za mě trochu jako ryba. Přitom jsem skleničky perfektně sterilizovala, takže zkažené být nemohlo.Syn to nechtěl a nakonec mi toho hromada zbyla a musela jsem to vylit do umyvadla. Četla jsem, že se to stává, že mražené MM mění chuť, některým dětem to nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2896
18.3.22 01:19

Ano, vše jsem vylila, ani jedno dítě mi stejně z lahvičky nepilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4398
18.3.22 03:33

Udajne rozmrazovane mleko je jako uz castecne natravene, nebo jak bych to rekla. Proste obsahuje enzymy traveni a muze mit takovy zapach. Pry to nicemu neva…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
18.3.22 06:44
@Lenullie píše:
Ahojte, stalo se někomu, že po zmražení mléko chytlo pachuť po železe?
Při odsávání bylo to mléko normálně sladké a bez zápachu. Zmrazila jsem, po měsíci vytáhla a smrdělo i chutnalo po železe, takže jsem to vylela.
Rozmražovala jsem jedno mléko v Avent ohřívačce a druhou várku jen přírodně ve chladné vodě, jestli bude rozdíl. Obojí smrdělo tak jako tak.
Stalo se to někomu? Kde je chyba? Nemyslím si, že by to natáhlo pachy z mrazáku, jelikož to bylo v tom Canpol kelímku. Je to mléko z 1. - 2. týdne po porodu.Díky za rady ✌️️🤗

Já všechno mražené mléko vylila. Měla jsem nakoupené sterilní zásobníky na mléko. Zkoušela jsem to mnohokrát a vždy bylo hnusné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2653
18.3.22 07:32

Ja zamrazía jednou do tech specialnich pytliku a kdyz jsem to pak rozmrazila, tak to bylo jak zkazene, smrdelo i chutnalo blbe, takze diteti jsem to ani podat nezkousela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová