Mrtvý kojenec v babyboxu

Anonymní
19.4.22 19:13

Mrtvý kojenec v babyboxu

Jak se vyrovnáváte s podobnými zprávami? Já nejsem takový ten chronický tmář, co celé dny projíždí černou kroniku, ale z této zprávy se mi udělalo zle. Nevím, jestli jsem nějak přecitlivělá, ale stále se mi vtírají myšlenky o tom, jak tam musel plakat…prostě šílené. Vím, že denně umírá spousta dětí, kolikrát i jako oběti násilných trestných činů. Ale tohle nemohu nějak rozdýchat. Jde z toho na mě asi úzkost-nevolnost a tak. Máte to někdo podobně? Asi bych se měla naučit s tímto nějak pracovat, ale poslední dobou se to spíš zhoršuje.
 https://cnn.iprima.cz/…ik-dni-90490?…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1870
19.4.22 19:21

Zrovna tahle zprava me taky dostala. Predstava, ze matka ho tam odnesla, aby mohl zit treba lip a on tam umrel, protoze selhala signalizace, je silena. Vlastne se stalo to, cemu ma baby box zabranit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15150
19.4.22 19:24

Šílené, nechapu, že tam není dvojí jištěni, alarm plus kamera. Za toto by měl jít někdo do vězení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
19.4.22 19:26

Nejhorší je, že matka určitě lituje, že jej tam odnesla. Chtěla, aby žil. Mohla mít nějaký poporodni zkrat, jednat v afektu, depresi a třeba se pak pro něj chtít vrátit, a nebo prostě jen chtěla pro něj lepší život. Je mi líto té matky, udělala všechno dobře a bude si to vyčítat, že je to její chyba, že ho tam neměla nosit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
19.4.22 19:26

Fuj tohle sem snad ani neměla vidět. Jako že většinu zpráv nějak filtruju, ale z tohohle se mi udělalo úplně špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
19.4.22 19:28

Masakr :,(.

Proc to nema z druhe strany prosklenou stenu…? To nema jak selhat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76579
19.4.22 19:33
@Lucie_Sx píše:
Masakr :,(.Proc to nema z druhe strany prosklenou stenu…? To nema jak selhat.

to by přece nic nevyřešilo, baby boxy jsou vždy umístěny trochu mimo provoz, aby byly anonymní, a když tam někdo dal dítě v noci, což je obvyklé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
671
19.4.22 19:42
@Tatiana222 píše:
Nejhorší je, že matka určitě lituje, že jej tam odnesla. Chtěla, aby žil. Mohla mít nějaký poporodni zkrat, jednat v afektu, depresi a třeba se pak pro něj chtít vrátit, a nebo prostě jen chtěla pro něj lepší život. Je mi líto té matky, udělala všechno dobře a bude si to vyčítat, že je to její chyba, že ho tam neměla nosit.

Souhlasím :,( ach jo, andílek. :srdce: To je opravdu hrozně smutný a ta maminka jak píšeš mohlo to být i tak…

Příspěvek upraven 19.04.22 v 19:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4152
19.4.22 19:42

Taky to nemohu rozdychat a nechapu, ze to nema vice jisteni, ze nemaji povinne osobni kontroly rano a vecer nebo jen overeni te signalizace. Mozna to ted zavedou, ale to uz mu nepomuze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1870
19.4.22 19:46
@tini píše:
Taky to nemohu rozdychat a nechapu, ze to nema vice jisteni, ze nemaji povinne osobni kontroly rano a vecer nebo jen overeni te signalizace. Mozna to ted zavedou, ale to uz mu nepomuze

Souhlasim. Na tragedii to nic nezmeni, ale take si myslim, ze ted zavedou nova opatreni a jisteni. Takove selhani totiz muze nalomit duveru dalsich maminek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
19.4.22 19:51
@karkarka píše: Šílené, nechapu, že tam není dvojí jištěni, alarm plus kamera. Za toto by měl jít někdo do vězení.

Kamera tam je. Teda aspoň na některých pracovištích…

• Citovat
  • Upravit
503
19.4.22 19:54

Proto nečtu zprávy, poslední dobou zvlášť. Jsou jen o násilí, smrti, znásilnění a mně z toho bylo hrozně smutno. Neznám ty lidi a stejně se mi chtělo brečet. V hlavě mi začínaly scénáře, jak to probíhalo.. :( A tohle se stát miminku je hrůza, nemohlo se bránit, jen čekat na smrt. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
19.4.22 19:55

Mně manžel jen ukázal titulek a udělalo se mi úplně zle. Chudák malý tvoreček, jak tam musel sám trpět :((( Doufám, že to alespoň povede k tomu, že se do těch babyboxů budou zaměstnanci dívat nejméně 2× denně!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
19.4.22 20:03

Stalo se to na Slovensku. Bůhví jak to u nich chodí. Doufám, že v ČR ty babyboxy někdo každý den kontroluje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9289
19.4.22 20:25

Strašné :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie