Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, chci se zeptat; za dva týdny odjíždím na dovolenou. Menstruace mi vychází na den po příjezdu domů. HA neberu. Myslíte, že menstruace se může dostavit o týden dopředu změnou prostředí? Máte nějaká z Vás zkušenost?
Díky.
Ano, zrovna včera to tu jedna uživatelka řešila
Ale nestresuj se, vem si s sebou pro jistotu vložky a tampóny a můžeš se modlit, aby ti to vyšlo až domů ![]()
já posledně dostala MS o týden dříve, když jsem byla na návštěvě u mamky. Ale děje se mi to jenom tam, nikde jinde. Takže určitě je dobré pro sichr si sebou něco vzít.
Me to kdysi vychazelo podobne a radsi jsem si dosla pro prasky na oddaleni:-)
@a12 tak prášky na posun, myslím že Norethisteron jsem jednou dostala taky a nepomohlo mi to!
@masinka9 ja je nakonec nebrala protoze jsme zmenili termin dovoleny:-D takze nevim jak jsou spolehlivy:-)
jo a znama davno v prechodu vypravela ze pokazdy kdyz jela k mori ze to tam dostala ikdyz uz to par let nemela..
No raději bych s tím počítal. Aspoň teda tu zkušennost mám, že jak někam jedu, tak to asi tou změnou vzduchu, nebo nevím, dostanu dřív.
Mně vycházel 28 den MS na poslední den dovolené, ale od vysazení antikoncepce jí mám nepravidelně 23-28 dnů (29 vyjimecne, vetsinou bohuzel spise drive, obzvlast pri zvysenem pohybu, coz na dovolene je). Dala jsme na babskou radu citron, kazdy den jsem si vymackala 3/4 citronu do piti k obedu a veceri a dostala jsem to az za 30 dni (a MS trvala jen 4 dny). Takze na me to zrejme zafungovalo.