MŠ Arbesova Olomouc

27
26.9.13 12:29

MŠ ARBESOVA OLOMOUC

Milé maminky z Olomouce, máte některá zkušenost s MŠ na Arbesove ulici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25
26.9.13 13:22

Zkušenosti mám, mám tam dítko a další tam chodilo také, ted už chodí do školy, copak potřebuješ vědět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
27.9.13 11:48

Ahoj, to je super:-) No chci tam dceru pruhlasit na pristi skolni rok, tak me zajima- jake jsou pani ucitelky, jaky maji program ( na strankach nemaji zadny napsany) a celkove, jak se tam tvym detem libi? Dekuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Večernice1111
27.9.13 12:31

Jsem moc ráda, že jsem našla tuto diskuzi, také bych tam syna ráda příští rok přihlásila, budeme se stěhovat do Slavonína, ale nemám na školku žádné recenze! Syn zatím chodí do mš zdravá anglická školka v nedvězí, je tam velmi spokojený, ale bohužel, školka je soukromá a tudiž drahá a tak bych ho ráda přihlásila do státní a v místě bydliště.

• Citovat
  • Upravit
25
27.9.13 17:32

Holky byly ve školce spokojené, učitelky jsou super až tedy na paní vedoucí, ta je hodně náladová, ale dá se s ní vyjít. Nevím jaký máš program na mysli, ale skoro dvakrát do měsíce tam jezdí divadlo, dvakrát do roka na podzim a na jaře mají na zahradě poníky na kterých jezdí. jsou tam různé kroužky, malování, přírodovědný, lyžování, plavání to je pro předškoláky a ještě flétna, možná tam je ještě něco dalšího, ale nějak si nemůžu vzpomenout. Jinak ted vedoucí domluvila vyšetření očí. Je tam velká zahrada, každé oddělení má svůj písek, takže se tam nemačkají na jednom pískovišti, chodí i na procházky, ale to už méně, přecejenom se více vyběhají na zahradě jak na procházce. Jinak se ptejte holky konkrétně na věci, které vás zajímají. Je tam celkem problém dostat dítko, bývá tam dost nával, já jsem tam dceru dostala až na třetí odvolání a to tam chodila starší dcera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
28.9.13 10:23

A pani vedouci je jako ředitelka nebo vedoucí učitelka? Kolik tam mají oddělení? Mohla si mít sourozence spolu v oddělení, nebo je rozdě+lují podle věku? ten program jsme myslela denni- přidjou do školky, co pak dělají, jaké mají každodenní aktivity, atd…Moc děkuju! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Večernice1111
28.9.13 12:03

Problem dostat dite do dobre MS mi prijde v Olomouci opravdu tezke… Take by me zajimal harmonogram dne, a jak tam jsou ucitelky stare?

• Citovat
  • Upravit
25
28.9.13 12:19

Je to vedoucí učitelka, ředitelka je potom v Nemilanech ve škole. Jsou tam celkem 3 oddělení, jedno jenom na dopolední docházku, to jsou většinou prťata od 2,5 do 3 let někdy jsou tam i déle, potom druhé oddělení to jsou takový střed a nakonec třetí oddělení a to jsou předškoláci. Holky spolu v oddělení nebyly, sice to možné určitě je po domluvě s vedoucí učitelkou, ale já jsem chtěla aby si našly i jiné kamarády a nebyly jenom spolu, stačilo když se viděly na zahradě. PROGRAM: školka je otevřená od 6.30 to se schází všechny děti v jedné třídě, kolem 7.30 se rozdělují na jednotlivá oddělení a odchází do svých tříd. potom si buˇd hrají nebo něco vyrábí, kdo má hlad tak snídá to je cca do 9 hodin pak je hygiena a svačina, kolem 9.30 se cvičí asi půl hodiny a nebo se nacvičuje třeba na besídku, když nějaká má být. kolem 10 hodiny odchází na zahradu kde jsou až do 11.30 to se vrací zpět do školky probíhá hygiena a příprava k obědu pak spí asi od těch 12 hodin do 14. hodin je odpolední klid, po probuzení svačina a případně odchod domů nebo jsou kroužky, když do nich dítko chodí. Pokud je pěkně jsou venku na zahradě jinak jsou ve třídě, od 15.30 se myslím třídy spojují a provoz školky je do 16.30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Večernice1111
28.9.13 12:22

Moc dekuju za info :) Skolka vypada dobre, tak snad nas u zapisu vezmou :) Divala jsme se na fotky, interier vypada super!

• Citovat
  • Upravit
25
28.9.13 13:13
@Večernice1111 píše:
Moc dekuju za info :) Skolka vypada dobre, tak snad nas u zapisu vezmou :) Divala jsme se na fotky, interier vypada super!

KAždý rok se tam něco renovuje, teď se renovovala spodní třída, loni horní třída.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
31.12.13 16:26

Ahojte, jsem zpet:-) chtela bych jit s dcerou k zapisu, ale zacinam mit obavy, zda mi ji vezmou? V zari 2014 bude mit skoro 4 roky… Jenze jsem s druhou dcerou na MD… Divala jsem se na kriteriaa jedno z kriterii je zamestnanost rodicu- to jsou ale kriteria pro tento rok, ne pro ten dalsi… Ted jsem cetla, ze kriterium zamestnanosti rodicu je diskriminacni, tak doufam, ze i namš arbesova u tohoto zapisu nebudou k zamestnanosti prihlizet, myslim ze 4lete dite uz skolku opravdu potrebuje a ikdyz je matka doma, tak se nudi a kolektiv potrebuje… Nevite, jak to u zapisu chodi v mš arbesova? Je tam naval?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
31.12.13 16:28

Jo a jeste mysliTe ze pomuze nejaky sponzorsky dar?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin