MŠ Blahoslavova, MŠ Poděbradova - Ostrava

1581
6.4.12 07:34

MŠ Blahoslavova, MŠ Poděbradova - Ostrava

Ahoj všem.
Má někdo prosím zkušenosti s MŠ Blahoslavova nebo Poděbradova? Ráda bych znala názor na tyto školky od někoho, kdo v nich má/měl děti. Děkuji moc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
121
8.4.12 21:27

Ahoj
tak my docházíme na Poděbradku už šestý rok :lol: Ta školka je pro piškoty naprosto super, ale řekněme taková náročnější pro rodiče. Maj strašně akční paní učitelky, věčně nějaký tématický tvořeníčko, kroužky … jako co my už jsme všechno vyráběli :palec: … S mou nejstarší jsme se dostali i na Blahoslavku, ale tam mi to tenkrát přišlo takový slabší se zahradou. Dětičky se většinou „venčily“ vedle v parku, ale možná se to vylepšilo. Obecně teď do školek nastříkalo město spoustu peněz, myslím tím do Dvořákové i do Křižíkové atak. A vy si můžete jako vybrat? Dost čučim, třeba letos v Ježečkách zůstalo dost předškoláků (i ten můj :pankac: ), celý se to posunulo a běžně berou do Kuřátek maximálně tak 15 nových dětí, páč přednostně berou sourozence…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Annndrea
5.5.13 17:42

MŠ Poděbradova

Ahoj, naše dítko navštěvuje Poděbradku a máme výborné p. učitelky, takže já jsem nadmíru spokojená. Je tam bohatý program, pořád nějaké akce, ale nevím, jak to chodí na Blahoslavové.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin