Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj všem.
Má někdo prosím zkušenosti s MŠ Blahoslavova nebo Poděbradova? Ráda bych znala názor na tyto školky od někoho, kdo v nich má/měl děti. Děkuji moc ![]()
Ahoj
tak my docházíme na Poděbradku už šestý rok
Ta školka je pro piškoty naprosto super, ale řekněme taková náročnější pro rodiče. Maj strašně akční paní učitelky, věčně nějaký tématický tvořeníčko, kroužky … jako co my už jsme všechno vyráběli
… S mou nejstarší jsme se dostali i na Blahoslavku, ale tam mi to tenkrát přišlo takový slabší se zahradou. Dětičky se většinou „venčily“ vedle v parku, ale možná se to vylepšilo. Obecně teď do školek nastříkalo město spoustu peněz, myslím tím do Dvořákové i do Křižíkové atak. A vy si můžete jako vybrat? Dost čučim, třeba letos v Ježečkách zůstalo dost předškoláků (i ten můj
), celý se to posunulo a běžně berou do Kuřátek maximálně tak 15 nových dětí, páč přednostně berou sourozence…
Ahoj, naše dítko navštěvuje Poděbradku a máme výborné p. učitelky, takže já jsem nadmíru spokojená. Je tam bohatý program, pořád nějaké akce, ale nevím, jak to chodí na Blahoslavové.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.