Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, nemáte někdo zkušenosti s touto školkou?
Tak dnes jsme byli na zápisu do státní MŠ a když jsem viděla ten nepoměr mezi poptávkou a nabídkou míst, začala jsem o Dominu taky uvažovat. Takže - najde se někdo, kdo má zkušenost? Díky, Radka.
Ahoj, jsem z těch školek taky dost naštvaná. Kluk je říjnovej, skoro se mi vysmáli, že ho chci přihlásit do školky. Zatím to nevzdávám a budu zkoušet dál, i když už ve dvou školkách máme rozhodnutí o nepřijetí.
Jinak bydlíme kousek od toho Domina. zatím jsem na něj moc chváli neslyšela, ale byl to jen názor jedné maminky, co tam má dítě. Prý ji kluk chodil první dva měsíce „dobitej“ od dětí, poškrábaný, nechtěl tam chodit, brečel. Ale maminka údajně neměla jinou možnost, tak ho tam nechala a prý už to docela jde. nevím, jestli jen kluk není divokej nebo se tam dětem moc nevěnují, nevím…každopádně už taky hledám nějakou soukromou. zatím mám jen info z netu, ale nevíte ještě od někoho o osobních zkušenostech? ty jsou nejdůležitější…
Tak do této dětské skupiny opravdu NE. Ředitelka neskutečně arogantní, pod ní vede Erika to je ženská falešná jak hrom. Nebudu se snad ani bavit o učitelce Janě, ta je na facku hned. Co vídám a slysim, jelikož bydlím v tom domě, tak jen pláč děti a křik učitelek na děti. Ani bych se nedivil dětské šikaně. Tam bych poslal kontrolu hned. Boded by ne když ředitelka kouří Cu… přez tepláky našemu Půtovi. ![]()
Dobrý den může někdo říct o školce domino usti nad Labem 🙂jak jste spokojený?)
Dávala jsem tam obě děti a byli jsme moc spokojeni. Paní Eriku si naši kluci zamilovali. Mají prý teď i druhou školku v Rochlicích se zahradou. Cena bezkonkurenční. ![]()
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.