MŠ Chomutov Palachova

258
4.3.13 22:02

MŠ Chomutov Palachova

Máte prosím někdo zkušenost s touto školkou z poslední doby? Za týden máme jít k zápisu, syna neberu… jsou mu tři roky a dva měsíce. V září, v době nástupu do školky mu budou bez dvou měsíců 4 roky, myslíte že mi ho vezmou? Psala jsem ředitelce, odpověděla že loni přijala 35 dětí do půl 9 ráno… a všude se píše že zapisovány budou děti které dovrší v srpnu 2013 3 let, což splňujeme. Mám jen obavy, jestli mám šanci, když mám rodičovskou do jeho 4 let, tedy do začátku prosince a zatím práci nemám protože nemám hlídání.
Máte zkušenosti s touto školkou? Připadá nám nejlepší, bydlíme poblíž. Do MŠ Sluníčko v Alešovce to ani zkoušet nechci, právě díky podobnému věku kdysi nepřijali ani prvního.
Vím že pokud chci uspět, měla bych stepovat před školkou tak v 6 ráno, ale bohužel se tam dostanu až na sedmou…
A docela mě štve že v Chomutově, nevím jestli v celém kraji, dostanu přihlášku až v den zápisu… na jihu ji dostanete týden dopředu, a s vyplněnou a potvrzenou jdete k zápisu.. škoda že to tady tak nejde. Tady mi přijde že jde o to, kdo dřív přijde… nebo kdo dá víc, nebo má známého… Děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ncc1701
4.3.13 22:13

Vyhoda Chomutova je, ze ma dost casto min deti nez mist ve skolce a jeste o prazdninach na www magistratu byva vypsano, kde je jeste misto. Sice to nebude zrovna tam, kde bys treba chtela, ale pokud potrebujes jit do prace, tak je to dobry. Jinak Palachovu neznam, to je ta u Kadansky?

• Citovat
  • Upravit
258
6.3.13 13:16
@ncc1701 píše:
Vyhoda Chomutova je, ze ma dost casto min deti nez mist ve skolce a jeste o prazdninach na www magistratu byva vypsano, kde je jeste misto. Sice to nebude zrovna tam, kde bys treba chtela, ale pokud potrebujes jit do prace, tak je to dobry. Jinak Palachovu neznam, to je ta u Kadansky?

Jo jo, ta u Kadaňský… já bych právě potřebovala školu co nejblíže k domovu… zatím práci nemám, protože nemám hlídání a tam kde jsem se ptala jsou směny a to bohužel nemůžu, ne že nechci, ale nemůžu, tatínek má také tři směny… a právě ty školky, co jsou k nám nejblíže i z důvodu že by brášku mohl vyzvedávat starší syn.. mají vždy plno.Je mi jasné že k zápisu který je od 8 mám jít stát už asi tak po 6 abych opravdu měla větší šanci, ale moc si ji nedávám… a vozit mrňouse třeba až na Písečnou mi přijde na nic.. stejně jako do města. takhle to je nejblíže a je mi menší šance aby se mi děti někde couraly… :) tak uvidím za týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin