MŠ Horolezecká nebo Slunečnice

3896
24.4.14 23:48

MŠ Horolezecká, nebo Slunečnice

Ahoj
Potřebovala bych nasbírat nějaké recenze na školku Horolezecká (Hostivař) a Slunečnice(Petrovice).
Nemohu se rozhodnout. Horolezeckou mám doslova pod okny a Slunečnice mi byla o hodně sympatičtější v den zápisu.
Budu ráda za vaše názory.

Dík :-)

Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3148
24.4.14 23:51

Jestli budes chodit do práce, tak za tu školku pod okny budes sakra vděčná ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3896
24.4.14 23:57

Do práce už chodím, teda jezdím autem :-).Slunečnici mám po cestě a tak by mi to ani nevadilo, kdybych si byla jistá, že je to lepší školka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
25.4.14 00:09

No podle webu je mi teda sympatičtější Horolezecká ;)

Jinak nevím, sice to tam znám (bydlí tam brácha, do Měcholup chodí malá do soukromé MŠ), ale my bydlíme jinde, takže školky se nás netýkají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
25.4.14 07:03

Já mohla volit a zvolila jsem vzdálenější a mě sympatičtější. Ale zase nebudu úplně kecat, autobusem je dostupnější, pěšky je daleko. Stejně s tou mojí „kochalkou“ bude lepší ten autobus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
25.4.14 08:15

Kamarádka má děti ve Slunečnici a je spokojená… ale to je fakt člověk od člověka.. já osobně jsem volila školku co nejblíž k baráku (taky tady v HM)

a tobě vzali dítě do obou? já myslím, že i naše školky vs ty hostivařské si děti rozhazují - teda měly by.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
25.4.14 10:15

Ahoj, já mám nevlastního syna v Horolezecké a je tam spokojený :-) Mně tak školka přijde taky sympatická, mají tam mnoho různých akcí pro děti. Každá třída má na webu svoji stránku a tam všechny informace a fotky z akcí. Snaží se teď vylepšovat i tu zahradu. Takže já bych volila školku blízko bydliště :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3896
25.4.14 13:57

Už mám po dilematu. Vzali nám ji do Slunečnice. Tak jsem vlastně i ráda. Dnes jsem tam byla, abych si potvrdila, že se mi to nezdálo a že naše dítě tento rok opravdu nastoupí do státní školky, a setkala jsem se opět s milým přístupem. Mluvila jsem i s paní ředitelkou z Horolezecké, která také byla milá, ale přes to je mi sympatičtější Slunečnice.
Webovky teda nemá nic moc, to je fakt, ale na těch to nestojí, lidé tam jsou fajn :-)

Tak přeji mnoho úspěchů všem ostatním maminkám a jejich dětem při snaze o přijetí do státní mateřinky ;-) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9126
25.4.14 14:19

@Sibyla0 a můžu se zeptat, do které školky ti malou vzali? Koukám, že je říjnová, jako náš a dávali jsme jen do Slunečnice, která byla samozřejmě bez šance.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
25.4.14 17:01

@gerose My jsme v Řepích, tady je to v pohodě i s podzimníma dětma. Já spíš reagovala na to zda zvolit bližší nebo sympatičtější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin