Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@jenny.fields děkuji za typ za FB. Sice ho nemám, ale možná je čas si ho konečně zařídit ![]()
@Svistice To je divné, že výsledky nevíte. My jsme se hlásili do 3 školek a v úterý nám v jedné školce řekli, že dceru k nim nepřijmou, protože ji přijali v jiné školce - kterou jsme dali jako prioritní. Takže jsem z toho pochopila, že výsledky mají všechny školky najednou. Paní ředitelka nám říkala, že se od září 2016 do školky dostaly děti, kterým budou 3 roky v říjnu 2016 a samozřejmě starší. Nevím ale, jestli je to informace platná jen pro tu konkrétní školku, nebo zda to platí pro všechny školky na Kladně. Jo a pro oficiální výsledky do těch dalších 2 školek si jdeme až příští týden.
@janyicka Je to divné, když zbytek Kladna už to ví a má zveřejněné, ale jak jsem nakoupila, tak prodávám.
Nicméně mám zatím neoficiální informaci z důvěryhodného zdroje, že kluk je mezi přijatými. Tak snad to bude po Velikonocích už i ofíko.
@iiiv To jsi hlásila toho staršího nebo toho mladšího? A do Hnidous jste se taky hlásili?
@Svistice mladšího, starší už tam 2 roky chodí, zkoušeli jsme jenom Motyčín.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.