MŠ Líbeznice - zkušenosti, informace

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
30.5.18 18:57

MŠ Líbeznice - zkušenosti, informace...

Dobrý večer, máte prosím někdo aktuální info jak funguje Líbeznická školka? Respektive, zajímá mě:

• jak moc jsou aktivní, viděla jsem aktivity na webu, ale chodí i mimo školkové hřiště?
  • funguje zde dohoda s ostatními kraji a jejich školkami na letní školku? Respektive - který týden má líbeznická školka provoz a ty ostatní týdny, lze dát díte do státních školek v okolí?
  • může dítě navštěvovat školku o jarních prázdninách/podzimních apod?
  • kolik je školkovné
  • jaká je strava?
  • co učitelky? Zajímají mě ty pro malé i pro velké? Jaké jsou k dětem? Zkušenosti?

Díky za všechny „použitelné“ příspěvky, :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
8.5.19 17:49

Dobrý den, obnovuji dotaz. Je tu někdo, jehož dítě už školku navštěvuje a může sdělit dojmy z působení personálu, organizace tříd (věk a program pro děti), existence třídy pro předškoláky apod?
Byla jsem na výdeji přihlášek a tam bohužel nebyl pro dotazy prostor, navíc jsem nabyla dojmu, že radši „neprudit“, protože školka nepřijme všechny přihlášené děti.
Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.5.19 18:15

No tak pokud se nedostanete, tak neni co resit. Osobne s Libeznickou mame zkusenost cca ctyri roky zpet pac s ni nase skolka ma nejaky holport ohledne jednoho tydne letnich prazdnin, ja si radeji vzala neplacene volno s kombinaci babicky… 8o takze slouzit nemuzu, ale pokud se nedostanete, tak muzu poreferovat o soukromych skolkach v okoli - Bast, Mesice, Hovorcovice, Mratin a Kostelec nad Labem

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.5.19 18:42
@Anonymní píše:
No tak pokud se nedostanete, tak neni co resit. Osobne s Libeznickou mame zkusenost cca ctyri roky zpet pac s ni nase skolka ma nejaky holport ohledne jednoho tydne letnich prazdnin, ja si radeji vzala neplacene volno s kombinaci babicky… 8o takze slouzit nemuzu, ale pokud se nedostanete, tak muzu poreferovat o soukromych skolkach v okoli - Bast, Mesice, Hovorcovice, Mratin a Kostelec nad Labem

Ta reference o soukromých školkách by me moc zajímala, pošleš mně to, prosím tě, do SZ?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.5.19 21:06

A mohla byste, prosím, aspoň ty kladné reference na soukromé MŠ napsat i sem? Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.5.19 14:02

V podstate jedinou chvalu slysim na Filipinka v Mratine, ted maji i pobocku v Čakovicich.
V Mesicich jsou dve soukrome skolky - Domecek, kam chodily sousedi a nic moc (kauzu jak deti nechavaly chodit pres koleje az malem doslo k pruseru jste mozna slysely) a Family Pro, tam davala stejne starou dceru kamaradka a mala chodila uplakana, nechali ji brecet u stolecku a v podstate si ji nikdo nevsimal, tak ji radeji stahla.
Pred Filipinkem byla v Mratine Beruska, tam jsem davala dceru ja a des, v podstate dobre zaplacena hlidarna. Ty ted maji skolku v Hovorcovicich.
V Kostelci je Gapa, tam se ututlalo, ze ucila ucitelka pod vlivem a v tichosti ji nechaly odejit a pak jeste jedna soukroma na hlavni na Brandys (vypadlo mi jmeno) a ta je dobra, chodilo tam hodne deti od sousedu a my tam chodili na anglictinu.
V Basti je nebo byval Kindergarten, ale cenove uplne mimo plus Maxikova skolka, na tu jsem cetla rozporuplne diskuse, ale nikdo z okoli tam nechodil.
V Cakovicich chodil kolegy syn do Sovicky a udajne spokojenost.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.5.19 14:32

No, téma je pro mě aktuální, školku vybíráme, naše je beznadějně plná, do obecní berou méně než polovinu děti, které byly u zápisu. A z okolních školek jsem dost přešlá. Ač jsem si od soukromé skolky slibovala lepší přístup, tak nakonec lituji, že se dítě nedostane do obecní. Ve finále obecní má výhodu v tom, že nad paní ředitelkou/panem ředitelem je ještě obec, zatímco u soukrome školky je majitel vším. A bohužel doba je taková, že i soukromé školky praskají ve švech, takže ochota vycházet vstříc mizí s přibývajícím počtem dětí v poradniku. V každém případě, zakladatelko, s výběrem školky spechejte. My brali jedno z posledních míst od září ve hře jedné jmenovane školce.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.1.24 11:24

Dobrý den, obnovuji dotaz :).
Chtěla bych se vás zeptat zda jsou nějaké nové zkušenosti na Líbeznickou MŠ?
Chtěla bych zde přihlásit dceru do předškolaku, ale ráda bych věděla nějaké recenze.
Jaké jsou učitelky?
Jaké jsou aktivity ve školce? Chodí i mimo ni? Koukala jsem virtuální prohlídku a musím říct, že mě trosku děsí přesýpací hodiny na stole v “ložnicích”.
Moc vám předem děkuji a hezký den.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí