Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, holky, prosím poraďte, malému budou 3 roky příští rok v dubnu, jdeme příští týden k zápisu do MŠ Na Valech Chrudim, mám rodičák dle starého zákona, protože kdybych šla podle nového zákona přišla bych o peníze, a tím pádem ho do školky mohu dávat do jeho 3 let pouze na 5 dní v měsíci, nevíte jak to tam chodí s přihlášením malého na 5 dní v měsíci a od 3 let by tam chodil na celodenní, máme vůbec nějakou šanci, že ho vezmou? Případně poraďte školku klidně v okolí, nemám tady ani jedny rodiče, aby hlídali. Už z toho blázním. … díky
Příspěvek upraven 21.05.12 v 23:04
Podle mě nemáte šanci že vás vezmou, mě nevzali malýho ani když by při nástupu měl 4 roky, ted jsme tam byli znovu a sama ředitelka říkala že je moc dětí ale doufám že mi ho už vezmou v září má mít 5 let a nechci být další rok doma zadarmo.Kdy mi ho budou muset vzít tak rok před školní docházkou takže i nám hrozí že nás nevezmou protože teoreticky má ještě rok čas jsme v září tak má automaticky rok odklad. Taky jsme se hlásili na Valy v Chrudimi a s ani né 3 letým dítětem ani nepočítej že ti ho vezmou není přednostní.
no taky jsem tam malého nehlásila, byla jsem se tam zeptat a paní ředitelka mi rovnou řekla, že ať jdu jinam a byla tam ještě jedna paní, zřejmě zástupkyně nebo kdo to byl a musím říci jejich přístup se mi vůbec nelíbil .. dítě bych do této školky nedala … samozřejmě je to můj názor podle prvního dojmu … vím, že takhle malé děti jsou problém umístit, ale přece ho neuškrtím
… zkusila jsem u malíka … hned se mě i jemu školka líbila a dokonce se ani nestyděl … vím že i tak nemám jistotu, ale školka a ředitelka super … pokud mi ho nevezmou budu ho muset vozit k rodičům, jelikož nechci přijít o práci ![]()
Tak na mě byla vždycky ředitelka milá i k malýmu než jsme vše sepsaly tak si s ním povídala, tak já to mám 5 minut ani né od domu a navíc tam mají nejdelší dobu kdy tam jsou a taky je to logopedická školka což potřebujeme takže doufám že ho vezmou, na hlídání nikoho nemám takže nemůžu do práce než mi ho vezmou ![]()
ředitelka milá docela byla ale ta druhá byla nepříjemná .. prostě mě odpálkovaly obě, ředitelka slušněji … chápu, že je málo míst ve školce a chápu že se jim nechce starat o děti mladší 3 let.. na soukro školku teda opravdu nemáme … bydlíme v Heydukovce takže za rohem
… štve mě to, ale nemělo smysl se tam hlásit ..
KnikaApple: Ahoj, tak jak jste dopadli na valech?… nás v pastelce vzali .. asi obrovské štěstí
.. koukala jsem že na valech nepřijali 39 dětí .. hrůza … ještě že jsme tam tu přihlášku nepodávali ![]()
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.