MS nikde a bolesti břicha

5768
15.1.13 08:31

MS nikde a bolesti břicha

Dobrý den, mám takový problém. V pátek měla přijít MS, vysadila jsem antikoncepci, tak jsem i počítala se zpožděním. Včera jsem si dělala test-negativní. Trápí mě ale ukrutné bolesti v podbřišku-na pravém místě. Myslela jsem, jestli nejsem jen nafouknutá, ale celkem často chodím poslední dva dny na velkou-tak 3-4× denně. Včera se to dalo ještě vydržet, ale dneska si nemůžu pořádně sednout, pořádně se narovnat, jak je to nepříjemné. Nevíte, co by to mohlo být? Bojím se slepáku, ale to si myslím, že by ty bolesti byly doprovázené třeba teplotou.. Děkuji všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
930
15.1.13 09:07

Slepák to být může. Taky jsem neměla teplotu. Radila bych jít co nejdřív k doktorovi. Držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5768
15.1.13 09:46

Aha…dobře. asi k obvodakovi že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14030
15.1.13 09:56

Možná je i opožděná ovulace :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6177
15.1.13 10:02

Nebo cysta. taky jsem měla velké bolesti. Pro jistotu zajdi k obvoďákovi a uvidíš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5768
15.1.13 10:52

Jako ona to neni bolest co by se nedala vydržet, spíš pri pohybu, nekdy mě to bere trochu vic..je pravda že jsem vysadila prášky, tak netuším jestli to nemůže být spojeny s tim..pri HA mi nikdy nebývalo blbe když jsem to mela dostat..spíš mě trocjhu nervuje že je to na tý pravý straně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5768
15.1.13 10:54

To si trochu protirecim-ukrutna bolest a bolest co se dá vydržet…já vydržím vse-jen ne trhání zubů zaživa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
15.1.13 16:01

Ja mam podobny problem, citim bolest tak jako by to mělo přijít, ale menstruace nikde! Trvá to už týden a je to pěkně nepříjemné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
4.4.13 23:21

Holky poradite nekdo? Jsem 13 den po ovulce, ms ma prijit za 8 dni ale dnes jsem citila jako bych to dostala, nez jsem dojela dom tak jsem mela husty hnedy výtok. Mela jsem ho už posledních 5 dní ale nebyl hnědý. Píchá mě dost v podbřišku ale špinění scela ustalo po pár hodinách. Jsem unavená a mám teplotu 37,2.Normalne mívám 35,4.Může to být těhu? Já už jedno děcko mám, ale příznaky byli úplně jiné, skoro žádné :nevim: děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí