Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den, mám takový problém. V pátek měla přijít MS, vysadila jsem antikoncepci, tak jsem i počítala se zpožděním. Včera jsem si dělala test-negativní. Trápí mě ale ukrutné bolesti v podbřišku-na pravém místě. Myslela jsem, jestli nejsem jen nafouknutá, ale celkem často chodím poslední dva dny na velkou-tak 3-4× denně. Včera se to dalo ještě vydržet, ale dneska si nemůžu pořádně sednout, pořádně se narovnat, jak je to nepříjemné. Nevíte, co by to mohlo být? Bojím se slepáku, ale to si myslím, že by ty bolesti byly doprovázené třeba teplotou.. Děkuji všem.
Slepák to být může. Taky jsem neměla teplotu. Radila bych jít co nejdřív k doktorovi. Držím palce!
Nebo cysta. taky jsem měla velké bolesti. Pro jistotu zajdi k obvoďákovi a uvidíš ![]()
Jako ona to neni bolest co by se nedala vydržet, spíš pri pohybu, nekdy mě to bere trochu vic..je pravda že jsem vysadila prášky, tak netuším jestli to nemůže být spojeny s tim..pri HA mi nikdy nebývalo blbe když jsem to mela dostat..spíš mě trocjhu nervuje že je to na tý pravý straně…
To si trochu protirecim-ukrutna bolest a bolest co se dá vydržet…já vydržím vse-jen ne trhání zubů zaživa ![]()
Ja mam podobny problem, citim bolest tak jako by to mělo přijít, ale menstruace nikde! Trvá to už týden a je to pěkně nepříjemné.
Holky poradite nekdo? Jsem 13 den po ovulce, ms ma prijit za 8 dni ale dnes jsem citila jako bych to dostala, nez jsem dojela dom tak jsem mela husty hnedy výtok. Mela jsem ho už posledních 5 dní ale nebyl hnědý. Píchá mě dost v podbřišku ale špinění scela ustalo po pár hodinách. Jsem unavená a mám teplotu 37,2.Normalne mívám 35,4.Může to být těhu? Já už jedno děcko mám, ale příznaky byli úplně jiné, skoro žádné
děkuji