Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, nechci zakládat novou diskuzi, i když příspěvek výše nebyl zodpovězen.
25.2. mi byl píchnut Pregnyl 500, k ovulaci dle bolestí došlo v noci z 26. na 27.2., čili počítám den ovulace středu 27.2. Ve čtvrtek 28.2. jsem nasadila Utrogestan, který jsem dobrala minulý týden 7.3. Menstruaci dostávám 8 den po vysazení Utroše, což bylo včera a MS stále nikde
. TT 13 DPO byl negativní, dnes jsem 16 DPO a kromě bolesti na MS žádné těhu příznaky.
K dotazu, je možný, že těhotná nebudu a přesto mi MS po Pregnylu nedorazí a budu muset na vyvolávačku?
Ne, pregnyl vyvolá ovulaci, k menstruaci musí dojít, i dnes byl test negativní? Švagrová podstupuje měsíc co měsíc IUI, menstruace většinou dorazí ten 14.15.den, minule sedmnáctý, dorazit by měla.
@terinka4444 No právě, vím, že je Pregnyl na ovulaci, ale připadalo mi to jako jediný možný vysvětlení. Od toho 13 DPO jsem test nedělala už, nezdá se mi nějak, když tam předtím nebyl ani stíneček u mamatestu 10.
Spíš že za 12 dnů nás čeká dovča a opravdu nerada bych to tam měla ![]()
@pettta píše:
Ahoj holky, nechci zakládat novou diskuzi, i když příspěvek výše nebyl zodpovězen.
25.2. mi byl píchnut Pregnyl 500, k ovulaci dle bolestí došlo v noci z 26. na 27.2., čili počítám den ovulace středu 27.2. Ve čtvrtek 28.2. jsem nasadila Utrogestan, který jsem dobrala minulý týden 7.3. Menstruaci dostávám 8 den po vysazení Utroše, což bylo včera a MS stále nikde. TT 13 DPO byl negativní, dnes jsem 16 DPO a kromě bolesti na MS žádné těhu příznaky.K dotazu, je možný, že těhotná nebudu a přesto mi MS po Pregnylu nedorazí a budu muset na vyvolávačku?
me teda pokazde kdyz byl pichnuty pregnyl a nasledne jsem zacala brat utrogestan tak jsem ho brala do te doby nez jsem zacala spinit nikdy jsem ho driv nevysazovala no, ale co lekar to jiny nazor jeste vyckej a v pondeli bych zasla k DR kdyby nebylo nic na testu a ty to nedostala
@AlčaL To je zvláštní, ale asi jo, co doktor, to názor. Asi to tak udělám, nemám ted těh. testy doma, jen ovulační, tak možná zkusím ten, každopádně pokud MS nic do pondělí, zavolám si doktorce no. To je fakt na zabití cyklus
. Hlavně, že 3 měsíce předtím to fungovalo na den přesně a před dovčou se to musí tak pokazit. No kdyby tam nakonec byly //, tak bych byla veeryyy happpy.
@pettta píše:
@AlčaL To je zvláštní, ale asi jo, co doktor, to názor. Asi to tak udělám, nemám ted těh. testy doma, jen ovulační, tak možná zkusím ten, každopádně pokud MS nic do pondělí, zavolám si doktorce no. To je fakt na zabití cyklus. Hlavně, že 3 měsíce předtím to fungovalo na den přesně a před dovčou se to musí tak pokazit. No kdyby tam nakonec byly //, tak bych byla veeryyy happpy.
ovulacni je knicemu ten ti HCG neukaze ja ted zacinam druhou pripravu pred IUI kez by nam to vyslo byla bych stastna jak blecha no musime aspon doufat
No chtěla jsem tím říct, že když je ovulace, musí následovat menstruace, zdá se mi to divný, neslyšela jsem, že by někomu nedorazila, utrogestan nevysazuj, zkus zítra test, třeba něco ukáže. Holky, držím palce
![]()
@terinka4444 píše:
No chtěla jsem tím říct, že když je ovulace, musí následovat menstruace, zdá se mi to divný, neslyšela jsem, že by někomu nedorazila, utrogestan nevysazuj, zkus zítra test, třeba něco ukáže. Holky, držím palce![]()
no tak pokazde kdyz je ovulace a zena otehotni tak menstruace nenasleduje utrogestan se dava na podporu tehotenstvi kdyz ti pichnou pregnyl a des na IUI(inseminace ) tak druhy den po IUI zacinam uzivat utrogestan je to proto kdyby si otehotnela aby se lip tehu udrzelo je jasne ze priroda je priroda ze kdyz to tak nema byt tak to tak neni
@AlčaL tak jasně, že když otěhotní není menstruace, myslím, že šlo spíš o to, jestli se může nedostavit bez těhotenství a bude muset na Agolutin, léky znám, mám za sebou 3 IVF
Muze se nedostavit pri prvnim utrogestanu jsem to tak mela musela jsem na injekci
Damy, mela jste nektera zkusenost po pregnylu, menstruace slabsi jen 3dny? a bolest v podbrisku jako pri silne ms a zle od zaludku?
Ahoj, holky dostala jsem na 5 dni clostylbegit, zafungoval 4 vajcka, pichnut pregnyl.pred 4 dny zvisena teplota, ta se drzi na 37.8 vecer.Prez den 37.2.mam silne pichani ktere vystreluje jako ze ven. menstruace ma dorazit zitra, tehotensky test jsem delala 4 dny pred menses..negativni..nekdo podobna skusenost??dekuji moc ![]()
V pátek 23. a v sobotu 24.11. mi mudr píchla pregnyl 5000, od čtvrtka každý den špiním, je to normální? Je možné, aby MS přišla po Pregnylu dříve? Měla by přijít až kolem 11.12…