MS při duphastonu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
99
6.12.15 17:02

Ms při duphastonu

Ahoj, je to asi 1 rok a půl, co jsem vysadila antikoncepci. Moje tělo se zbláznilo a ja měla rok problémy s ms. Moc dlouha ms plus šíleně silná a nepravidelná. V září mi dr nasadila na to duphaston 1-0-1, 2 měsíce byla ms docela fajn přiměřeně dlouha i přiměřeně silná. Teď ale minulý měsíc byla zvláštní trvala 13dní a byla dost slabá. Některé dny mi to připadalo spíše jako špinění než ms. Dokonce i některé celé dny jsem měla klid nešla ani kapka až k večeru lehce. A tento měsíc to mám teď 3tí den a opět strašně slabé první den, druhy spíš lehké špinění a dnes dokonce od rana vubec nic :nevim: nechápu to. Máte stím některá zkušenost? Může to být tím, že mi léky nesednou? Na kontrolu mám jít až v únoru. Díky za rady. PS: přítele mám a nijak se nechráníme, podle utz jsem neměla ovu kuli nepravidelné ms. Ani zatím žádnou nezaznamenávám, nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
99
6.12.15 17:23

Holky, prosím prosím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kytkalenka
6.12.15 17:28

Já mám na vyvolání utrogestan. Každý měsíc je jiný. Mě třeba duphaston dělal hodně silné krvácení. Agolutin zase křeče. Ale obecně co měsíc to jinak a záleží i na dávce a délce braní. Já si z 2× denně po dobu 10 dní už upravila utrogestan na 6 dní po jedné a je to tak akorát.

• Citovat
  • Upravit
99
6.12.15 17:35

Ahaa, takže to nejspíš nic nebude? Já jsem zvědavá co mi řekne v únoru no jestli mi to nejak upravi zafim beru 1-0-1 16-25dc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
6.12.15 18:51

Hmm možná to bude chtít upravit dávkování. Já teda brala přes rok bez problémů, ale každému sednou jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
6.12.15 19:02

@MaláJája myslím, ze dávkování je naprosto v pořádku, já to mela tak, y tak, ale já brala i estrofem, neměla jsem hormony, co navrhnout doktorce zda nekoukne na hormonální profil? Jeden odběr a budete vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
7.12.15 10:49

Ok holky, diky jinak zavolam ji a zkusim se zeptat na ten hormonalni profil jestli by mi neudelal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí