MŠ Stachova, Schulhoffova -Praha 11

1120
29.4.16 17:20

MŠ Stachova, Schulhoffova -Praha 11

Ahoj,
můžete prosím napsat jakoukoliv zkušenost s mateřinkami Stachova nebo Schulhoffova? Děkuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20.9.17 09:44

MŠ Schulhoffova

Také by mě zajímalo, zda nemáte někdo nějaké zkušenosti. Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
1.6.18 08:18

MŠ Stachova

Hezký den, zkouším oživit diskuzi. Je tady někdo, kdo má jakoukoliv zkušenost s MŠ Stachova? Děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
4.4.22 15:22

MŠ Schulhofova

Bohužel pro maminky a tatínky nemám dobrou zprávu, nyní (asi už dlouho) vede školku paní ředitelka s přístupy z doby komunismu. Máme velice špatnou zkušenost i s jednou paní učitelkou, syna rozbrečela ihned po příchodu a ještě to zakončila větou „No, se na něj podívejte!“
Druhá paní učitelka byla anděl, ale to ke spokojenosti syna nestačilo.
Paní ředitelka mi oznámila, že jsem arogantní rodič a že nedodržuji adaptační program a že nevidí důvod, proč by měl můj syn ve školce spinkat, když jsem s druhým synem na mateřské dovolené. A že pokud chci, můzeme jít do jiné školky a to jsem jen volala, zda-li by nebyl možný přesun v rámci tříd a dozvěděla jsem se toto všechno.
Syn chodil do této školky 3 měsíce s děsným pláčem. Nyní chodí do nové MŠ, od 3 dne bez pláče, spinká, třetí den do školky dokonce s radostí běžel a ani si nevzpomněl na to, že by měl plakat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin