Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, jestli nějaké vaše dítko chodí aktuálně na ZŠ Horníkova v Líšni a jak jste spokojeni? Děkuji za všechny informace.
Mám teda dceru v jiné škole v Líšni, ale na Horníkovu chodí děti od kolegyně a taky od kamarádky. No co se změnil ředitel, už je to cca 3 roky /?/, tak je to asi dobrá škola. Do té doby děti z ní přecházely do naší školy, dokonce přímo do naší třídy přešly 2 děti,,, ale to tam bylo zrovna takové divoké období kolem ředitelky, pokud si to dobře pamatuju, tak asi nějaká forma odboje
Co vím, tak nový ředitel škole hodně pomohl. Každopádně kolegyně i kamarádka jsou spokojeny. Takže bych tam dítko v klidu dala.
Takže než se ozve někdo povolanější, tak zatím aspoň takto ![]()
Kamarádky dcera tam chodí, chytla se tam nějakých asociálních dětí.
Ale to bude asi všude stejné. Asi taková celkem normální průměrná škola na sídlišti.
Měla hodně špatnou pověst, rodiče tam nechtěli dávat spádové prvňáčky a v roce tuším 2012 odešlo hodně šesťáků na Masarovu. Známá (sama učitelka) tam má děti a jsou spokojeni. Totéž kamarádka.
Taky myslím, že nový ředitel pomohl, snad stmelí i kolektiv. Prý tam nebyly dobré vztahy (mám kolem sebe hodně učitelek). Všechno je to jedna paní povídala, tak prosím ber s rezervou.
Horníkovu mám spádovou. Ta druhá - no váham, někam dojíždět po cestě do práce.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.