ZŠ Horníkova

681
29.4.16 10:57

ZŠ Horníkova

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, jestli nějaké vaše dítko chodí aktuálně na ZŠ Horníkova v Líšni a jak jste spokojeni? Děkuji za všechny informace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3585
29.4.16 11:29

Mám teda dceru v jiné škole v Líšni, ale na Horníkovu chodí děti od kolegyně a taky od kamarádky. No co se změnil ředitel, už je to cca 3 roky /?/, tak je to asi dobrá škola. Do té doby děti z ní přecházely do naší školy, dokonce přímo do naší třídy přešly 2 děti,,, ale to tam bylo zrovna takové divoké období kolem ředitelky, pokud si to dobře pamatuju, tak asi nějaká forma odboje :) Co vím, tak nový ředitel škole hodně pomohl. Každopádně kolegyně i kamarádka jsou spokojeny. Takže bych tam dítko v klidu dala.

Takže než se ozve někdo povolanější, tak zatím aspoň takto :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12946
29.4.16 11:40

Kamarádky dcera tam chodí, chytla se tam nějakých asociálních dětí.
Ale to bude asi všude stejné. Asi taková celkem normální průměrná škola na sídlišti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
29.4.16 18:43

Měla hodně špatnou pověst, rodiče tam nechtěli dávat spádové prvňáčky a v roce tuším 2012 odešlo hodně šesťáků na Masarovu. Známá (sama učitelka) tam má děti a jsou spokojeni. Totéž kamarádka.

Taky myslím, že nový ředitel pomohl, snad stmelí i kolektiv. Prý tam nebyly dobré vztahy (mám kolem sebe hodně učitelek). Všechno je to jedna paní povídala, tak prosím ber s rezervou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681
29.4.16 18:49

Díky. Hodně váhám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
29.4.16 18:53

A co je ta druhá? Horníkovu máš spádovou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681
4.5.16 18:01

Horníkovu mám spádovou. Ta druhá - no váham, někam dojíždět po cestě do práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin