Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dobrý den, prosím maminky o zkušenosti se školkou MŠ Točitá a MŠ Hudečkova. Obě jsou na Praze 4 a obě vede jedna ředitelka. Předem děkuji za zkušnosti a názory. ![]()
Dobry den, taktez to zkusim a prosim o reference.ja se byla divat jen v Tocite, pusobi to v pohode, jen tridy jsou smisene.mate nekdo referenci/nazor? diky!
Dcera chodi do te treti skolky Mš Bezova, tez spada pod stejnou pani reditelku a v pohode. Ve skolce je prijemna atmosfera a dcera se tam jiz tretim rokem tesi.
Ahoj holky, obnovuji diskuzi a prosim, zda byste mi nejaka napsala recenzi na MŠ v Točité na praze 4. jaké tam jsou učitelky, co se děti učí, jak se jim věnují, atd…
děkuji vám moc za odpovědi..
Ahojky mám srovnání Mš Točitá vs. Hudečkova. Koukam ze jsem prisla trošku pozdeji, ale pro ty kteří se budou rozhodovat letos. V Točité jsou moc hodné a příjemné pani učitelky. Dětem se opravdu věnují a musim říct, ze moje dítko se za pár měsíců naučilo spoustu věcí, se kterymi jsme doma meli velký problém.. A hlavně se naučilo samostatnosti. Myslim, že na školu připravují opravdu dobře a do 1.tř. jdou i děti co by mèli jinak odklad
. ![]()
Oproti Hudečkové, kde je sice kvalitni zázemí, ale učitelky nepříjemné. Řve se na děti. Je na ně vyvíjen tlak, ktery rozhodně neni přinosem a zvlaště v tomto věku. Raději to nebudu rozmazávat, ale do teto školky už bych svoje ditě nikdy nedala
.
@Anonymní píše:
Ahojky mám srovnání Mš Točitá vs. Hudečkova. Koukam ze jsem prisla trošku pozdeji, ale pro ty kteří se budou rozhodovat letos. V Točité jsou moc hodné a příjemné pani učitelky. Dětem se opravdu věnují a musim říct, ze moje dítko se za pár měsíců naučilo spoustu věcí, se kterymi jsme doma meli velký problém.. A hlavně se naučilo samostatnosti. Myslim, že na školu připravují opravdu dobře a do 1.tř. jdou i děti co by mèli jinak odklad.
Oproti Hudečkové, kde je sice kvalitni zázemí, ale učitelky nepříjemné. Řve se na děti. Je na ně vyvíjen tlak, ktery rozhodně neni přinosem a zvlaště v tomto věku. Raději to nebudu rozmazávat, ale do teto školky už bych svoje ditě nikdy nedala.
Dobry den, mam dceru v Ms Hudeckova a peklo. Je to teprv ctyri dny a zitra uz nepujde a ja jdu za reditelkou zkusit zmenu skolky, nebo aspon tridy. Mohu Vas poprosit o Vasi zkusennost treba jen do sz? Diky, moc mi to pomuze.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.