MŠ Točitá x Hudečkova

1810
15.1.15 11:02

MŠ Točitá x Hudečkova

Dobrý den, prosím maminky o zkušenosti se školkou MŠ Točitá a MŠ Hudečkova. Obě jsou na Praze 4 a obě vede jedna ředitelka. Předem děkuji za zkušnosti a názory. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
K82
2202
31.3.16 17:21

Dobry den, taktez to zkusim a prosim o reference.ja se byla divat jen v Tocite, pusobi to v pohode, jen tridy jsou smisene.mate nekdo referenci/nazor? diky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
31.3.16 18:50

Dcera chodi do te treti skolky Mš Bezova, tez spada pod stejnou pani reditelku a v pohode. Ve skolce je prijemna atmosfera a dcera se tam jiz tretim rokem tesi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
6.6.18 14:17

Ahoj holky, obnovuji diskuzi a prosim, zda byste mi nejaka napsala recenzi na MŠ v Točité na praze 4. jaké tam jsou učitelky, co se děti učí, jak se jim věnují, atd…
děkuji vám moc za odpovědi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.3.19 17:09

Ahojky mám srovnání Mš Točitá vs. Hudečkova. Koukam ze jsem prisla trošku pozdeji, ale pro ty kteří se budou rozhodovat letos. V Točité jsou moc hodné a příjemné pani učitelky. Dětem se opravdu věnují a musim říct, ze moje dítko se za pár měsíců naučilo spoustu věcí, se kterymi jsme doma meli velký problém.. A hlavně se naučilo samostatnosti. Myslim, že na školu připravují opravdu dobře a do 1.tř. jdou i děti co by mèli jinak odklad :dance: . :potlesk:
Oproti Hudečkové, kde je sice kvalitni zázemí, ale učitelky nepříjemné. Řve se na děti. Je na ně vyvíjen tlak, ktery rozhodně neni přinosem a zvlaště v tomto věku. Raději to nebudu rozmazávat, ale do teto školky už bych svoje ditě nikdy nedala :roll: .

• Citovat
  • Upravit
319
5.9.19 22:44
@Anonymní píše:
Ahojky mám srovnání Mš Točitá vs. Hudečkova. Koukam ze jsem prisla trošku pozdeji, ale pro ty kteří se budou rozhodovat letos. V Točité jsou moc hodné a příjemné pani učitelky. Dětem se opravdu věnují a musim říct, ze moje dítko se za pár měsíců naučilo spoustu věcí, se kterymi jsme doma meli velký problém.. A hlavně se naučilo samostatnosti. Myslim, že na školu připravují opravdu dobře a do 1.tř. jdou i děti co by mèli jinak odklad :dance: . :potlesk:
Oproti Hudečkové, kde je sice kvalitni zázemí, ale učitelky nepříjemné. Řve se na děti. Je na ně vyvíjen tlak, ktery rozhodně neni přinosem a zvlaště v tomto věku. Raději to nebudu rozmazávat, ale do teto školky už bych svoje ditě nikdy nedala :roll: .

Dobry den, mam dceru v Ms Hudeckova a peklo. Je to teprv ctyri dny a zitra uz nepujde a ja jdu za reditelkou zkusit zmenu skolky, nebo aspon tridy. Mohu Vas poprosit o Vasi zkusennost treba jen do sz? Diky, moc mi to pomuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin