Městský úřad: Zaměstnání (mzda, příplatky)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
12.4.23 17:45

MU - mzda, příplatky

Na městském úřadě je volna pozice, která by mě zajímala. Tarif vím, rozpětí tarifu taky. Netuším, kolik let mi uznají praxi. Nevím, kolik jsou osobní příplatky. Jaké máte zkušenosti? V jaké výši se příplatky pohybují?

Nevýhodou je doby určita - ty není uvedena. Jaké máte zkušenosti po skončení doby určité? Museli jste skončit nebo se počítalo s přestupem někam jinam?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20857
12.4.23 17:50

Tak výkonný model věštecké koule nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
12.4.23 17:51

Pracovala jsem jak na MU tak na KU, rovnou po škole, takže uznaná praxe nula nula prd.
Na MU osobko 1800kč, po 3.letech jsem opustila MU a šla na KU, kde bylo osobko na začátku nějakých 1500kč, za tři roky cca 5000kč.
Co se týče smlouvy, ti co měli nadobu určitou pak většinou zkoušeli v průběhu výběrová řízení na neurčito a za ně se zase vzal někdo zvenku. Vždy si raději nechali na neurčito odzkoušeného zaměstnance.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.4.23 17:53
@Cenarius píše:
Tak výkonný model věštecké koule nemám.

Ptala jsem se na zkušenosti. Ty očividně nemáš. Na své zkušenosti nepotřebuješ věšteckou kouli. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.4.23 17:56
@nikive píše:
Pracovala jsem jak na MU tak na KU, rovnou po škole, takže uznaná praxe nula nula prd.
Na MU osobko 1800kč, po 3.letech jsem opustila MU a šla na KU, kde bylo osobko na začátku nějakých 1500kč, za tři roky cca 5000kč.
Co se týče smlouvy, ti co měli nadobu určitou pak většinou zkoušeli v průběhu výběrová řízení na neurčito a za ně se zase vzal někdo zvenku. Vždy si raději nechali na neurčito odzkoušeného zaměstnance.

Děkuji za odpověď. Vím, že tady to bude jiné. Ale zkušenosti mě zajímají. Kdybych byla nezaměstnaná, tak bych tam šla okamžitě. A ráda. Momentálně mám praci, takže to je složitější. Vlastně bych nechtěla jít někam za min peněz. A myslím, že tam bude velký zájem. Jednou jsem na pohovoru byla na jiný odbor a byla tam fronta.

• Citovat
  • Upravit
714
12.4.23 18:01
@Anonymní píše:
Děkuji za odpověď. Vím, že tady to bude jiné. Ale zkušenosti mě zajímají. Kdybych byla nezaměstnaná, tak bych tam šla okamžitě. A ráda. Momentálně mám praci, takže to je složitější. Vlastně bych nechtěla jít někam za min peněz. A myslím, že tam bude velký zájem. Jednou jsem na pohovoru byla na jiný odbor a byla tam fronta.

Na úřady jsou většinou fronty. Co si budem, teplé místo, většinou se neřeší OČR, nemocenská, řada i jiných benefitů. Ale zase, žádný kariérní postup, neskutečná byrokracie, tabulkový plat.
Dneska, co vím, mají holky na MÚ osobko max 3000, ty velké oblíbenkyně 5000kč.
Příklad, kamarádky, magisterký titul, 11.platovka, 2×rodičák, 3roky praxe 25tisíc čistého. Nic moc. Já když odcházela z KÚ tak před 4.lety 25 t. bez dětí, 7 let praxe. Od té doby se platy xkrát zvyšovali. Kú na tom budou lépe, myslím, že těch 30t mít budou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.4.23 18:32
@nikive píše:
Na úřady jsou většinou fronty. Co si budem, teplé místo, většinou se neřeší OČR, nemocenská, řada i jiných benefitů. Ale zase, žádný kariérní postup, neskutečná byrokracie, tabulkový plat.
Dneska, co vím, mají holky na MÚ osobko max 3000, ty velké oblíbenkyně 5000kč.
Příklad, kamarádky, magisterký titul, 11.platovka, 2×rodičák, 3roky praxe 25tisíc čistého. Nic moc. Já když odcházela z KÚ tak před 4.lety 25 t. bez dětí, 7 let praxe. Od té doby se platy xkrát zvyšovali. Kú na tom budou lépe, myslím, že těch 30t mít budou.

Tady je nízký stupen. :( Důležitý je teda ten příplatek. Ale právě - OCR, nemocenská, zastupitelnost, to by bylo super. Teď pomalu nesmím být nemocná, OCR, dovolená je problém, protože mě nemá kdo zastoupit. Jenže si nejsem jistá, že bych vyberko vyhrála. A pak je to blbý, protože si myslím, že bych si musela už hledat najisto něco jiného. Malé město…

• Citovat
  • Upravit
mag
12862
12.4.23 18:40

Zalezi na velikosti uradu a tvoji specializaci. Na velkych uradech je vetsi osobni ohodnoceni, vetsi odmeny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
12.4.23 19:02

@mag To není zas tak pravda. Já dělala na magistrátu v 60 000městě a osobko 1800kč. Jde hodně o šéfa, o to, jak si umí prosadit odměny svých podřízených, nakolik si váži jejich práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.4.23 19:11

Pracuji na úřadě, naprosto nebyl problém se dostat, vzhledem k platům se skoro nikdo nehlásí, osobko po několika letech stejné a zvýšení nehrozí, loni jsme dostali nějaké prémie, až když byly podány desítky výpovědí. Já vážně uvažuji o rekvalifikaci, protože cenová situace začíná být taková, že to není k žití. Je mi to líto, protože práce jako taková mi přijde smysluplná a je jí dost, takže pracovní doba fakt uteče.
Ano, za OČR tě nevyhodí, ale upřímně, na kolegyně, co počítají s tím, že to ony budou neustále na OČR a nehodlají se s někým prostřídat, na to tu nikdo zvědavý není a rozhodně to pocítí jak od šéfa, tak od kolegů, kteří za ně dělají desítky hodin přesčasů-zdarma samozřejmě.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat