Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj. My máme za „usínáčka“ modrého medvídka z C&A. Stojí myslím okolo 150,– kč a malý s ním usíná od cca 3 měsíců do teď, kdy mu bude rok a 3/4. Je úžasně hebký a jako prcek mu žmoulal bambuli na kapuci a teď si ho žmoulá celého v ruce nebo si ho přehazuje z ruky do ruky
A mají ho tuším i v hnědé, pokud bys chtěla něco více reálného.
Kdyz napises na heurece -muchlacek- tak ti to najde spoustu.. predpokladam ze si myslela tohle? Tohle je treba zirafa.. maji i slona, kravicku, zebru… muchlacek zirafa
@Danu78 ahoj, prvi dcera ma taky ca medvidka ruzoveho a mazli, spi s nim doted - v prosinci bude mit 4. Uz byl i 2* v chorvatsku. Druha dcera ma z c-a bileho kralicka, taky bez nej neda ranu - je ji 13 mesicu. ![]()
Ti usínačci z CA jsou fakt k nezaplacení. Naše malá je miluje teda už ne ty muchlící dečky, ale jsou to její „hajánci“ dělá to stejná značka NICOTOY, taky vřele doporučuju…jezdí snámi všude ![]()
Ahoj holky muj 19 mesicni ma medvidka viz foto od firmy bukowski a nejhorsi je ze sejiz presne tento nevyrabi takze se obavam ze se brzo ztrati nebo rozpadne
jinak taha ho vsude je to jeho kamos
@aspagi Já pokaždé jak toho našeho peru, tak se modlím, ať ho vytáhnu z pračky v celku
Ten náš už se taky nevyrábí..scháněla jsem všude už tak jsem ho koupila v outletu a ani mě nenapadlo, že bude mít takový úspěch ![]()
@Zuzee87 @Fiorenka ano, to je přesně to, co jsem chtěla, díky. Mě nenapadlo muchláček, psala jsem muchlací zvíře…
Asi mám mlíko na mozku
.
@Zuzee87 klidně koupit víc a střídat, aby byl na ně bylo dítě zvyklé od začátku. My máme pro staršího 2 oslíky Ijáčky. Bohužel nás odhalil, takže místo střídání, potřebuje nutně oba ![]()
@Zuzee87 on to poznal na tom oslovi. Měnila jsem je, když nebyl doma. Prohlásil, že to je jiný oslík a prudil tak dlouho, že jsem musela vytáhnout toho druhého. Ale stačí mu i jen jeden, když toho druhého někde zapomeneme - třeba u babičky.
Krásné dopoledne.
Nedávno jsem v obchodě viděla muchlací zvíře pro mimča. Na rozdíl od ostatních to nevypadalo jako čtverec s hlavou uprostřed, ale mělo to podobu celkem reálného slona, žirafy a asi krávy a to včetně správné barvy a tvaru, akorát to bylo ploché. Kolem byly našité různé proužky látky. Teď se to snažím dohledat a nedaří se mi to. Neznáte to některá?