MUDr. Aleš Páťal - zubní klinika Čáslav - zkušenosti

18.6.26 09:32

MUDr Aleš Páťal

Zkušenosti se zubní klinika Čáslav PEK DENT MUDr. Pekárek Marcel a MUDr. Aleš Páťal implantolog?
Dopadl jsem katasrofálně :cert: :( :,( :? :pocitac:

Anketa

Hlasovalo:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4
18.6.26 11:57

Dobrý den, také jsem dopadla špatně na klinice PEK DENT v Čáslavi pod rukama pana Páťala. Jsem po celkové rekonstrukci chrupu u spodního patra mam dodnes problémy které se následně musí v Praze opravit a co se týká horního patra byla to jedna velká katastrofa… implantáty dělané a nefunkční anestezii, ke všemu mi dali ty nejméně kvalitní do problémové čelisti, které následně vypadali. Poté co najednou Páťal zmizel si me převzal pan Pekárek, který si absolutně nevěděl rady a bez jakékoliv finanční náhrady mě poslal o dům dál k jinému zubaři do Prahy kde mi skoro vše museli předělávat znova a vše jsem musela znova zaplatit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41809
18.6.26 12:35
@NikaM93 píše: Více

píšeš sama sobě? nebo sám sobě? :think: ty dvě další diskuze ti již admin smazal, proč porušuješ pravidla webu, se kterými jsi souhlasil/la? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.6.26 14:30

Moje zkušenosti

Vážení čtenáři
založil jsem tuto diskuzi, protože jsem ve velmi podobné situaci a zkušenostmi jako pisatelka pod jménem NikaM93, chci se vyjádřit ke komentáři od pisatele pod jménem Keyllah, kde se snaží znedůvěryhodnit příběh diskutujícího - citace píšeš sama sobě?

Jmenuji se Sedlák Viktor a všechny ujišťuji, že se nejedná o porušení pravidel, pouze o sdílení další osobou se zkušeností kliniky PEK DENT v Čáslavi pod vedením pana Pekárka.

A jako reakci na založení této diskuze přikládám velké varování a mé zkušenosti z této kliniky, pro všechny co přemýšlí se léčit nebo se léčili ve zmíněné klinice. A zároveň tímto oslovuji další klienty co mají podobnou zkušenost s touto klinikou, aby se podělili o své zkušenosti a praktiky.

VAROVÁNÍ!!!

Zkušenost s klinikou PegDent Čáslav – naprosté zklamání a zdravotní následky
Důrazně varuji všechny potenciální klienty před klinikou PegDent v Čáslavi. Moje zkušenost s touto klinikou, a především s lékaři MUDr. Marcelem Pekárkem a MUDr. Alešem Páťalem, je katastrofální. Tento „tým“ mi způsobil neuvěřitelné trauma, duševní újmu a finanční ztrátu nyní přesahující půl milionu korun.
Zde je shrnutí mého případu:
Absence poučení a souhlasu, v roce 2022 mi bez řádného písemného souhlasu a poučení vytrhali všechny zuby horního patra se slibem úspěšné implantace.
Amatérismus MUDr. Aleše Páťala:
Samotné zákroky prováděl doktor Páťal. Jeho přístup je projevem naprostého amatérismu a neschopnosti – nejenže zvolil naprosto nevyhovující, nejlevnější a příliš úzké/krátké implantáty (4/8 mm), ale jeho přístup byl celkově neprofesionální až bizarní (např. usínání na hrudi pacienta během zákroku).
Zpackaná práce a následky:
Při augmentaci došlo k provrtání do ústní dutiny. Následky byly fatální - tělo implantáty vyloučilo, objevily se vážné zdravotní problémy (protékání vody mezi ústy a nosem). Jeden z nestabilních implantátů byl navíc doktorem Pekárkem odstraněn a znehodnocen asi čtyři měsíce po implantaci v Čáslavi.
Arogance a přístup kliniky:
Když jsem se snažil situaci řešit, setkal jsem se pouze s arogancí. Pan Pekárek se mi po mém dotazu na nefunkční náhradu vysmál a zavřel přede mnou dveře.
Díky této „péči“ jsem se ocitl v situaci, kdy musím podstoupit náročnou opravu, augmentaci po nechtěné perforaci do dutiny nosní, aplikaci titanové destičky a kompletní novou implantaci včetně náhrady. Klinika PegDent v mých očích funguje jako „předražená bída“ s arogantním a neschopným personálem, který má hluboko do kapsy, ale o to více se snaží profitovat na důvěřivých pacientech.
Pokud nechcete přijít o zdraví i peníze, těmto dvěma pánům a klinice PegDent se vyhněte obloukem. Já jsem zažil peklo na zemi a tímto varováním chci ušetřit podobné utrpení všem ostatním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.