Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Zdravím,
potřebovala bych poradit a doporučit zubaře.
Dříve jsem chodila na soukromou kliniku, kde veškeré zákroky probíhaly bezbolestně dokud nebylo na čase vytáhnout peněženku 😅
Poté mi otevřeli kliniku vedle v ulici, tak jsem se jí rozhodla vyzkoušet. Ceny super, objednání taky fajn, ale co návštěva, to jsem odcházela téměř v slzách. Trhání osmiček, kdy mi anestezie nezabírala, vrtání hlubokého kazu, kde jsem také bohužel cítila vše.
Po měsíci mě ten samý zub začal opět bolet a nejspíš budou potřeba vyčistit kanálky. Už si ke stejnému zubaři na kanálky netroufnu a předešlá klinika si za jeden kanálek naúčtovala 7.800kč. Je to stolička, takže předpokládám, že kanálků tam bude víc.
Prosím o radu - nedělá mi problém dojet z Prahy v podstatě kamkoliv. ❤️ jsem v Praze nováček a tak mi moc pomůže ušetřit si nervy i peníze😁
Mám skvělou zubařka, je empatická, a dělá záchovnou stomatologii, ale levná není ani omylem. V Praze takový zubař nebude.
V Příbrami je super zubařka na pojišťovnu a potom v Písku teď nová.
@Hanča1234 píše: Více
Mohla bych poprosit o odkaz nebo jméno? Děkuji za tip
@Kkk00 https://www.zubarcizova.cz/ - bude zase brát v červenci, ale volala bych.
@Kkk00 píše: Více
Doporučuji Artstom, ale platí se tam, ale podle mě tato klinika má ceny na soukromý sektor vcelku normální.
A na té vaší klinice, odkud chodíte v slzách je jen jeden zubař? Pokud ne, tak zkuste jiného, než u kterého jste byla dosud. Ono když zákrok bolí i přes opich, tak je to buď tím, že je to hrozně blízko nervu (typicky trhání dolních osmiček), anebo tím, že dotyčný zubař jednoduše neumí píchnout umrtvení. Moje předchozí zubařka ho píchala takovým stylem, že člověk necítil nos, jazyk, polovinu tváře, ale zub ano ![]()
Na existenci kvalitního, bezbolestneho a levného zubaře nevěřím. Chodím v Praze do LaDenta, jsou dobří, ceny běžné.
Bezbolestný by dnes měl být už každý zubař. Mám za sebou trhání čtyř zubů v průběhu celého života, celkem tři různí zubaři, včetně jedné chirurgické extrakce. Vždy bez bolesti. Vrtání, kdy nezabrala injekce se podařilo za 30 let jednou.
Levný dnes už nebude skoro žádný zubař. Kanálky bych si jinak, než pod mikroskopem dělat nedala. Riziko toho, že v zubu zůstane kus nástroje reálně existuje, a to znamená to předělat. No a radši zaplatím za pořádnou práci, než sedět opakovaně u zubaře zrovna při takovém zákroku.