MUDr. Daniela Pniaková

552
11.7.12 16:26

MUDr. Daniela Pniaková

Ahoj holky. Porod se kvapem blíží a já už vybírám dětského doktora. Vzhledem k tomu kde bydlím jsem se dívala na výše uvedenou doktorku. Máte s ní některá zkušenost? Dívala jsem se na www. znamylekar. cz, ale ráda bych obsáhlejší hodnocení. Paní doktorka má sídlo v Ostravě-Hrabůvce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4267
11.7.12 17:11
@Janulis píše:
Ahoj holky. Porod se kvapem blíží a já už vybírám dětského doktora. Vzhledem k tomu kde bydlím jsem se dívala na výše uvedenou doktorku. Máte s ní některá zkušenost? Dívala jsem se na www. znamylekar. cz, ale ráda bych obsáhlejší hodnocení. Paní doktorka má sídlo v Ostravě-Hrabůvce

Ahojky, tak my k paní dr Pniakové chodíme, zatím je vše ok, ale taky jsme zatím neměly žádný vážný problém, tak snad kdyby nastal, tak taky bude vše ok :lol:
jediné, co bych zde vytkla je to, že mám zkušenosti, když byla starší dcerka po nátupu do školky často nemocná a my teda šli k té dr a protože tam s ní šel občas přítel, tak se to snažil rychle stihnout ráno před prací, ale…ordinační hodiny mají od 7,00, oni( přítel s dcerou) tam bývali už před 7,00,ale paní dr dorazila až tak 7,20, ještě si pokdákala s kolegyní vedle a teprve tak v 7,40 jsme se s dcerou dostali k ní :roll: což mě teda štvalo neskutečně…ale jinak sestřička je tam perfektní, bez problému poradí i po telefonu, když potřebuji, i teda paní doktorka poradí po telefonu, když jsem potřebvala, takže zatím tam chodíme, ale teda ty rána, co jsme párkrát zažily byly k naštavání, ale třeba to mělo jiný důvod a už to nebude…no uvidím sama, až bude zas školní rok a malá po prázdninách chytne prvního vážnějšího bacila :lol:

jinak, když chodím na poradny s tou menší, tak oficiálně jsou ty poradny pro mimina od 13,00 odpoledne, ale já mám takou domluvu se setřičkou, že ji většinou zavolám dopoledne v 10,00, jak to tam vypadá a jestli můžeme přijít a většinou v tu dobu mají prázdno, tak sednem do auta a jedem a jsme tam jediní, takže to rychle odsejpá :mrgreen: protože ty odpoledne mi nevyhovují hlavně, že dávám malou po obědě spát a taky tam bývá dost lidí…takže jako když srovnám výhody a nevýhody, tak je to přijatelná ordinace :lol: ale určitě kdyby byl někdo lepší, tak proč ne…ale horší jsou teda určitě, my máme dětskou dr 5 kroků od domu, ale na tu jsem slyšela tolik „chvály“, že teda raději dojíždím k dr Pniakové do hrabůvky :mrgreen:, takže asi tak, no…

zkus se ještě poptat na dr na poliklinice, tam jsou taky nějací, tak jestli tam není někdo lepší…těžko říct…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
11.7.12 17:40

@jeanette.26 no právě, že na poliklinice je to samý děs a hrůza jak jsem se dočetla na tom známém lékaři..takže jsem po dvou hodinách v noci dospěla k této a ještě k jedné. Tahle měla vynikající hodnocení, ale dvakrát měř a jednou řež:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.7.12 21:32

Ahoj, já teda doporučuji, chodí tam s druhým dítkem a hlavně je fajn, že jakýkoliv problém je, tak sestřička dobře a ochotně poradí a podle toho tam buď jdu nebo řeším sama a s tou poradnou je fakt, že se tam dá jít i takto jak píše paní kolegyně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
1.8.12 07:38

Ahoj, já se taky přidávám k hodnocení, sice pozdě, ale přece :mrgreen:
K MUDr. Pniakové jsem chodila jako dítě i já (odcházela jsem cca před 10 lety) a nemůžu si ji vynachválit :palec: Vždycky byla příjemná, poradila, vysvětlila. Nikdy nedala najevo, že by ji pacienti obtěžovali, nebo k ní chodili s maličkostmi.. Bydlím sice trochu dál, ale i tak k ní chci teď přihlásit svého rok a půl starého syna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jarka1234
28.9.12 13:26

Ahojky mám rok starou dcerku chodime k pani doktorce Pniakove a ze skusenosti jinych lekařu musim řict že je to jedna z nejlepšich dětskych lékařek :lol:

• Citovat
  • Upravit
552
28.9.12 18:24

Už jsem se u ní registrovala a s malým už tam chodíme takže teď už to mohu posoudit sama:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
8.1.14 09:56

velmi dobrá lékařka

K paní doktorce chodím už alespoň takových šestnáct let a lepší a kvalifikovanější lékařku jsem neviděla je prostě nejlepší :srdce: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty