Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Už jsem ho tam taky našla. Tak super. Dáš pak vědět jak jsi spokojená?
@misa2305 Díky moc:-) Ty jsi super špionka, koukala jsem taky na netu, ale nějak asi špatně, tuhle webovku mi to nevyplivlo:-)Tak paráda, momentálně se nepotřebuju objednávat, ale zavolám si tam asi zdali je možné se rovnou zaregistrovat. Ještě jednou díky ![]()
@abeille
Tak já tuhle stránku našla, ale jeho jména jsem si nevšimla. Můžeš se zaregistrovat přímo na stránkách a i se tam rovnou objednat
@sissive Jsem fakt moc ráda, že se pana doktora podařilo vypátrat:-)
@misa2305 Ahoj, už jsi byla na kontrole u pana doktora? Jak jsi byla spokojená?
Ahoj, ano Gynclin už jsem navštívila. No, popravdě, je to tam trošku jiné než v Gynemu…
Ordinace se nachází v areálu polikliniky a je pěkná, nová, sestry jsou moc milé a pan doktor je prostě pořád stejný - moc fajn, důkladný, trpělivý, vše vysvětlí, popovídá s tebou atd. Ale do Gynemu jsem chodila docela dlouho a asi jsem si zvykla na určitou řekněme pohodlnější péči tam. Když jdeš 1× za rok na prevenci, tak je to asi jedno, ale když tam jako těhotná jsi každou chvíli, tak už to vnímáš jinak. Já jsem do Gynemu chodila celé první těhotenství a líbilo se mi, že všechny vyšetření dělají přímo tam a celkově to bylo určitě pohodlnější. Např. tady je ordinace mnohem menší a nemají tam lehátko, takže ultrazvuk ti dělá na běžném gyn. křesle, což není moc pohodlné. Krev, moč a tlak ti vezme sestra hned vedle další pacientky, která do ordinace přišla. Moč si musíš sama otevřít a pak ji sama taky vylít na záchodě a opláchnut zkumavku na příště. V gynemu jsi jim to prostě dala a ty sis pak vzala jen novou zkumavku na příště a taky tyhle úkony probíhaly v soukromí. Taky tam krom běžné poradny nedělají téměř žádné vyšetření např. na cukrovku tě pošlou někam do laboratoře. Asi jsou to jen takové detaily, všude jinde běžné…ale prostě jsem si už zvykla na to, že v Gynemu je servis jiný. Je ale jasné, že v Gynemu jsem si to taky zaplatila:-). Tady platíš jen poprvé registrační poplatek 270 Kč, roční tam není a pak platíš ty různé úkony - zrcátko, fotka ultrazvuk atd.. Sice to bylo dražší, ale asi mi víc vyhovovalo v Gynemu prostě něco zaplatit a pak už nic moc neřešit, nečekat někde fronty atd.
Každopádně toto těhotenství určitě dokončím u pana doktora a pak se rozhodnu co a jak dál:-)
@misa2305 Ahoj, díky moc za info a shrnutí. Já jsem právě ten případ, který chodí většinou jen na pravidelné prohlídky. Už mám dvě děti, další neplánuju, naštěstí jsem to druhé těhotenství stihla ještě celé chodit do Gynemu k panu doktorovi. Už jsem se registrovala a po prázdninách se objednám a uvidíme:-) Přeji Ti klidné těhotnství a krásné zdravé miminko ![]()
Zdravím, objednávala jsem se na gynekologii Gynclin a jsem objednaná k Mudr. David Korecký. Před rokem tam ještě nebyl. Pro ty, které ho hledají ???? Poliklinika Praha Střížkov
Ahoj holky, taky jsem se zhrozila a dnes jsem ho našla. Je na poliklinice Prosek zde je odkaz gyn. oddělení.
Holky přidejte ještě najaké zkušenosti s tou poliklinikou, kde je teď prosím. Jak už jsem si zvykla na gynem, a tohle asi fakt bude trochu o něčem jiném. Tak teď nevím co mám dělat ![]()
@NoName88 Já byla na poliklinice u pana doktora včera. Je to v přízemí, projdeš vstupní halou a na konci se dáš doprava a pak na konci chody je Gynclin. Sestřičky jsou zde milé, platí se jednorázový poplatek 370,– Kč a pokud chceš, aby ti výsledky chodily do té jejich aplikace a současně ti tam pošlou recept a podobně, tak to stojí 99,– Kč tuším na 10 měsíců. Pak si případně doplácíš za jednorázová zrcadla apod. S panem doktorem jsem byla maximálně spokojená a nic na tom nemění ani jiné pracoviště. Ordinace je hezká, moderně vybavená. Snad jsem to tak v kostce shrnula ![]()
Také jsem chodila k panu doktorovi do Gynemu, byla jsem u nej poslední den co ordinoval, těhotná v 7 měsíci, nezmínil se ani slovem ze odchází, mně to přijde neprofesionální, přešla jsem k p. Dr. Rackove a naprosto skvělý přístup mnohem komunikativnejsi než pan doktor, pecliva naprostá spokojenost