Menstruace po prvním pohlavním styku

4
7.6.17 16:53

Menstruace po prvním pohlavním styku

Dobrý den,
asi před 14 dny jsem měla poprvé pohlavní styk se svým přítelem. Po deseti dnech jsem měla dostat menstruaci, místo toho jsem začala mít velké bolesti v podbříšku a motala se mi hlava. Dostala jsem to trošku další den ráno. Nikdy předtím mě ale nic takového netrápilo, špatně mi bylo třeba ten první den, ale nikdy ne den předem.. Další den jsem docela krvácela, ale pak se to úplně zastavilo.. Po dvou dnech jsem začala trošku špinit, ale krvácení už nepřišlo a to to normálně mám hodně silné. Dneska ( 4 dny od krvácení ) jsem začala špinit hodně tmavě, až černě. Nikdy se mi nic podobného nestalo. Stále se mi ale motá hlava a bolí mě záda, párkrát mě také píchlo v prsou což se mi nikdy dřív nestalo.. Objednala jsem se na gyndu, ale vezmou mě až za 14 dní.. Nevíte někdo, kde může být problém? Nebo je to po prvním styku normální? Moc vám budu vděčná za jakoukoliv odpověď, dost mě to děsí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3164
7.6.17 17:02

Chránili jste se? Spolužačkám špatně bylo, ale ten den nebo den po styku, mně třeba vůbec nic nebylo. Možná bych si pro jistotu udělala test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
7.6.17 17:09

Ano, zapomněla jsem to tam napsat. Přítel měl kondom a myslím, že kdyby se něco stalo, tak by mi to okamžitě řekl. Myslím, že o těhotenství by opravdu jít nemělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
7.6.17 17:38

Nevím, kolik ti je let, ale jistá hormonální rovnováha se u tebe dá nejspíš ještě očekávat. Já bych se tím nijak netrápila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
7.6.17 17:43

Je mi skoro 21 let. Spíš jsem myslela, jestli to třeba není normální po prvním styku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
7.6.17 17:49

@any1331 hele může to být opravdu tím stykem, mohly se ti rozbouřit hormony. Těžko říct. Pro klid duše, bych si udělala těhotenský test, stojí pár korun a případně uvidíš, co ti řeknou na gynekologii. Zažíváš teď bouřlivé období a může to s tělem cvičit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
7.6.17 17:50
@any1331 píše:
Je mi skoro 21 let. Spíš jsem myslela, jestli to třeba není normální po prvním styku?

Jak by to asi pohlavní styk ovlivnil? :nevim: Může to být hormonální nerovnováha, psychika, těhotenství…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
7.6.17 17:59

Ty jo, ty jsi teda výjimkou, 21 let být pannou, to už se jen tak nevidí. Asi Ti chlap rozbouřil hormony, to bude dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
7.6.17 19:00

Zbytečně jsem s tím čekala. Mamka me porad strasila jak je to hrozny a tak.. :D Přitom je to úplné jinak. Naopak mi to přišlo uplne přirozený a v pohode.
Asi to ale bude temi hormony

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
7.6.17 19:06

@MaminkaLucka Statisticky ani ne. Třetina dívek má první sex až po 19 roce.
@any1331 Podle příznaků to vypadá na problém s cystou na vaječníku. Kdyby se to horšilo, tak vyraž na pohotovost. Se sexem, který navíc proběhl před deseti dny, to nijak nesouvisí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.19 14:26

Vynechání menstruace po prvním styku

Dobrý den, měla bych dotaz ohledně vynechání menstruace. Před čtrnácti dny jsem měla poprvé pohlavní styk, ale měli jsme kondom a já rok beru hormonální antikoncepci a teď, když mám dostat menstruaci, tak jsem ji ještě nedostala. Od brání antikoncepce jsem ji měla pravidelnou na den přesně a teď už má den zpoždění… Myslíte, že bych mohla být těhotná? Děkuji předem za odpověď.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa