Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Hezké odpoledne, nevíte prosím, kam přešel pan doktor Korecký z Gynemu? Chtěla jsem se k němu objednat a zjistila jsem, že zde skončil ke konci května. Děkuji a přeji hezký den ![]()
@abeille taky jsem k nemu chodila. A ptala ses zenskych na recepci, kam sel? Kdyz tak prosim pisni, taky me to zajima, je skvely
dik ![]()
Já jsem s ním právě byla moc spokojená. Ptala jsem se jen po telefonu a neprozradily, prý neví, ale zítra tam jdu na prohlídku, tak se ještě zkusím zeptat a případně dám vědět ![]()
@maskovak Nazdárek, před hodinou jsem přijela z Gynemu, ještě jsem krmila malou, tak píšu až teď. Bohužel tě nepotěším, prý nevím, kam pan doktor Korecký odešel
To mně fakt mrzí, ale já ho určitě někde najdu:-)
Ahoj, až budeš vědět, tak to sem prosím napiš. S panem doktorem jsem taky byla hrozně spokojená. Jediné co jsem ze sestřičky dostala, že pan doktor potřeboval změnu, ale kam šel mi prý nemůžou zatím prozradit. Jediné vodítko co mám je, že pracuje i v nemocnici ve Frýdlantě
@sissive jj, určitě info dám, pokud teda něco vypátrám, chodila k němu i kamarádka a byla taky nemile překvapená, že už v Gynemu nepracuje. O tom, že je i ve Frýdlantské nemocnici vím, ale to je trošku z ruky:-)
Myslím, že jsme byli všechny nemile překvapené. Já byla u pana doktora dva dny před tím než skončil a vůbec se ani nezmínil, že bude končit. A to jsem těhotná. Já jen doufám,. že neskončil úplně a opravdu má někde ordinaci.
Ahij, jsem na sluzebce, ted to nemohu resit.muze prosim nektera zavolat do frydlantu, jestli ma tedy dal praxi v praze, a napsat to sem ostatnim? dik moc
![]()
@sissive To jsem si taky říkala, jestli neskončil úplně, nebo není jen v té nemocnici. Zase mi přijde zvláštní, že nedal nějaký kontakt na jinou ordinaci aspoň tobě, když jsi těhotná, asi už nebude v Praze ![]()
Ahoj, tak jsem zjistila, že pan doktor by měl přesunovat někde na Praze 9 - Střížkov, ale přesnou adresu zatím neznám.
@sissive Super, diky za zpravu, tak snad se brzy zobrazi na netu ![]()
Jestli nekdo uz vi novy kontakt, prosim, pisnete sem! Dik i za ostatni ![]()
@misa2305
Ahoj, no tak to je super. Já jsem právě zjistila, že by měl pracovat někde na Praze 9, ale jak se ti ho povedlo přímo najít?