Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj.
V tomto okolí nevím.
Ale v ulici vrchlického je teď nová doktorka (předchozí šla do důchodu). Rydvanová se jmenuje. Je mladá a opravdu moc příjemná. Já bych jí nevyměnila. ![]()
Asi jsem moc nepomohla ale jinak nevím. ![]()
@pemi9 tam předtim byla Nováková, k tý jsem chtěla jít, já k ní chodila od mala, ale o týhle nic nevím…můžu poprosit o této doktorce bližší info?:))
@bara 1 Jo jo. A ta šla před pár měsíci do důchodu. Se synem jsem k ní chodila. Teď je tam právě tahle. A opravdu z ní mám radost. Je hrozně milá, se synem to umí a to ani předešlá nedokázala
. A je taková pečlivá. Byla jsem se synem jen na kontrole a i na pupínek co má na ruce se podívala a zkontrolovala a to ani Nováková neudělala (má ho už dýl)
Takže za mě určitě doporučuji. ![]()
@pemi9 Tak díky za tip, koukám, že už taky asi nebudu muset hledat…
![]()
Ahoj, já k ní chodila jako dítě.. od miminka až po dospělost ![]()
Vždycky byla milá, ochotná, ale jaká je teď to nevím, už je to přece jen pár let zpátky ![]()
Ahoj,
chci se zeptat Libereckch holek, jesli má někdo zkušenost s touto paní doktorkou na Františkově? Jaká je a jak jste s ní spokojení? Popř doporučení na jiného doktora v okolí Ostašova, Františkova nebo maximálně ve městě. Sháníme dtskopu doktorku pro miminko