Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojik, zajímaly by mne názory na logopedy ve Frydku-Místku. My chodíme k Mgr. Zdeňka Jedličková u paní Tesarčíkova.
Zajímalo by mne zda je v okolí někdo kdo dětí učí jinak. Znám jen, že logoped zada slova, věty říkanky a my je doma jen procvičujeme a tak to jde pořad dokola.
Syn má vyvojovou dysfázii. K logopedce chodíme 5let s strašně pomalym postupem…neli žadným. Na logopedku si nestěžuji, je užasná.
Ale chtěla bych vědět zda jsou i logopedi, kteří mají jiny modernější postup nebo je to všude stejné.
Příspěvek upraven 07.04.13 v 15:00
@mamina100 Ve školce v Dobré je logopedka, co s děckama vymýšlí spoustu věcí… Vede tam i logopedickou třídu a tam mají nejen různé básničky, písničky, hry, ale i různé nástroje a podobné věci, co děckám pomáhají… jen ted nwm, jestli ona dělá logopedii i někde soukromně, zkusím zjistit
Hodně rodičů jí chválí, mám s ní osobní zkušenost a spokojenost..
Tu naši taky chvalí…ale ted jsem našla, že třeba na,,r,, existuje nějaký rotavibrátor, To jsem našla tady dnes.To oni nemaji.
Ahojky, zkusím obnovit skupinku. Mohli byste doporučit nějakého logopeda Frýdek-Místek a okolí?
Díky Lucka ![]()