MUDr. Hlasová Čáslav

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
247
16.10.16 19:16

MUDr. Hlasová Čáslav

Ahoj holky,

máte někdo zkušenost v MUDr. Hlasovou u porodu? Jak to probíhalo?

Rozhoduji se, zda rodit v Čáslavi nebo někde jinde, a to z důvodu, že tam pracuje právě MUDr. Hlasová, na kterou jsem zrovna neslyšela moc dobrých referencí (alkohol na pracovišti, zpackané porody, zanedbaná péče…). Bojím se, aby v případě komplikovaného porodu a její případné přítomnosti u porodu proběhlo vše tak, jak má, a abychom já a především dítko z toho vyvázli v pořádku…

Kdo jste rodil v Čáslavi, rodil vás doktor, co měl zrovna službu, nebo jste byli předem domluveni s nějakým konkrétním doktorem, že ten vás odrodí? Jak to vlastně probíhá a kolik se za to případně (předpokládám, že konkrétnímu doktorovi načerno na ruku) platí? Klidně můžete do zprávy.

Děkuju za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1186
16.10.16 19:22

Ahoj, u Hlasové jsem byla jen jednou na prohlídce, byla taková rázná až moc ale jinak v pohodě. Kamarádka k ní chodí pravidelně a pěje na ni ódy. U porodu nevím, ale spokojenost obecně v Čáslavi jsem neslyšela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3622
16.10.16 20:15

@katule.cos Ahoj, chodím k MUDr. Hlasové od mládí na prevenci a nemůžu proti ní říct křivé slovo, má mou naprostou důvěru. Proto mě trochu mrzelo, že jsem se se svými porody netrefila zrovna do její služby. Rodili mě vždy právě sloužící lékaři (poprvé MUDr. Tichý a MUDr. Rafaj, podruhé MUDr. Štefánová), ale i tak jsem byla moc spokojená :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková