Taška do porodnice - jaká?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12177
14.10.16 15:51

Taška do porodnice - jaká?

Zdravím :)
Chci se zeptat, jakou tašku jste měly v porodnici? Popř. prosím o doporučení, chtěla bych nějakou velkou, ale ne sportovní. Nemáte nějaký odkaz na e-shop, kde se nějaké pěkné prodávají? Budu moc ráda za pomoc, děkuju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14.10.16 15:55

Mela bys mít hlavně dve. :) jednu na porodní sal, kde jsem měla nezbytnosti. Košile, ručník, pantofle, jelení luj, ňákou mňamku (hroznový cukr),časopis, sluchátka, nabíječku, doklady…a pak velkou na šestinedělí s tím zbytkem. Mela jsem malou tašku a kufr :)

Příspěvek upraven 14.10.16 v 15:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
14.10.16 15:57

Vždyť bude stejně zastrčená někde ve skříňce, tak klidně sportovní:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12177
14.10.16 16:18

@NapoleonovaDesire Tyjo, úlně bych zapomněla, že mají být dvě :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
14.10.16 16:18

Měla jsem kufr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
14.10.16 16:24

@Ketris nevim proc se to tak hroti je to uplne jedno vse ti vzdycky muze donest manzel. Ja na pordni sal nikdy nic nepotrebovala a na potom jsem potrebovala obleceni pro mimco a sebe a to je vse

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
14.10.16 16:25

Prostě cestovní taška, kufr? Ty nemáš velkou tašku? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1185
14.10.16 16:27

Vy jste měli 2 tašky? Já teda jenim jednu a to půjčenou od chlapa-velkou stavební. Ono je ti úplně jedno, hlavně aby se tam všechno vešlo. Košile jsem dostala erár a po návratu domů by se mi z toho ta krev prát teda nechtěla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
802

Měla jsem jednu. Sportovní. Na porodní sál jsem došla v pantoflích a košili. Pamatuju si, že jediný co mi pak manžel vozil bylo pití a jídlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12177

@Tunrida Bohužel ne :mrgreen: Mám kufr, ale ten se mi tahat nechce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
14.10.16 16:29

@dalmati ja nic krvaveho ani jednou nemela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
14.10.16 16:40

@annaei nehody s protečením očistků u nás v porodnici teda byly celkem časté :think: spolubydlící si taky raději pak na noc nebrala svoji košili, ale zůstala raději v eráru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.10.16 16:41
@annaei píše:
@dalmati ja nic krvaveho ani jednou nemela.

Presne tak… :roll: A rodit radši budu ve své kosili, než v tom hrozným eraru, ve kterým se člověk akorát potí, všude mu to leze, slejza… :roll: @annaei záleží jak dlouho jsi na tom porodnim sale. Já tam strávila noc, den a půl další noci. Manžel me přivezl v noci a pak přijel až odpoledne. Takže jsem byla ráda, že mám své věci, co si číst a čím nabít mobil. A zároveň byla taška malá, takže jsem ji snadno přenášela. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4049
14.10.16 16:43

Kup si normalni sportovni tasku stredni velikosti, kterou vyuzijes pak i normalne. Fakt nema smysl to hrotit, stejne ji budes mit ve skrini. Nebo to beres tak ze stylove prijdes a stylove zase budes odchazet? S IN taskou? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
14.10.16 16:44

Měla jsem kufr :lol: do cestovky se mi to nevlezlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková