Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Zdravím. Z kterou z těchto tří porodnic máte dobré zkušenosti? Jsem z Trutnova, ale na tuhle porodnici lidi dost nadavají
nebo doporucite nějakou další v okolí? Děkuju
Mám 3 děti a všechny jsou narozené v Náchodě. Dnes jsou to 4 týdny, co jsem rodila naposledy. Za sebe můžu doporučit!!! Vstřícnost, ochota, profesionalita. Je pravda, že jsem měla všechny porody bez komplikaci, ale i tak jsem byla nadmíru spokojena. Porodní asistentky ochotné, milé, vstřícné. Když máte přání a je to k vašemu aktuálnímu stavu možné, snaží se splnit. Nemám nic, co bych vytkla.
Sestřenky rodily v Jilemnici a byly taky moc spokojené
Dobry den, rodila jsem v Trutnove loni v breznu…porod zvonem…sestricky i pan primar na me byli strasne moc hodny… ![]()
Záleží na tom, jak porod probíhá… můj první porod v Trutnově horor, druhý jsem chtěla ve Vrchlabí, ale malovali, takže taky Trutnov (do Vrchlabí bych stejně nestihla dojet, porodila jsem za 20 minut od příjmu) a porod byl super… ![]()
@rockyson mám TP v půlce listopadu a chci rodit v Jilemnici, rodily tam letos už 3 kamarádky a všechny maximálně spokojené ![]()
Ja byla v dubnu nachode a taky moc spokojena:) jak s personálem tak jidlo a vse okolo.. Porod taky teda bez komplikaci ale prala jsem si bez nástřihu a paní doktorka se fakt snažila aby nemusela nastrihavat:))
Ahoj - za mne dva porody v jilemnici a také maximální spokojenost a dobře tam vaří. V ostatních nemocnicích, kde jsem byla se to Jilemnické vůbec nevyrovnalo.
Obě děti narozené v Trutnově a spokojenost. Podruhé mi tady v porodnici zachránili život ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.