Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@ivunak A to po dobu, kdy jsi čekala na výsledky, tak jste se nemohli snažit? Tak já zkusím na doktora trošku udeřit, jestli ho zabije vypsat jednu žádanku. Už mi jde i o ten pocit, že se to nějak řeší a ne že se mi doktor do oči vysměje, že jsem měla jen dva potraty, tak co řeším a jak si to představuju…
@kaštánek píše:
@ivunak A to po dobu, kdy jsi čekala na výsledky, tak jste se nemohli snažit? Tak já zkusím na doktora trošku udeřit, jestli ho zabije vypsat jednu žádanku. Už mi jde i o ten pocit, že se to nějak řeší a ne že se mi doktor do oči vysměje, že jsem měla jen dva potraty, tak co řeším a jak si to představuju…
Opravdu nevím, jak je to s potraty, třeba ti tady ještě někdo napíše, po kolika potratech se chodí na vyšetření. U nás je problém s otěhotněním, takže my se snažili pořád ![]()
@ivunak Možná jsi to už psala a já to přehlédla… už se vám zadařilo, nebo se pořád snažíte?
Ahoj chci se zeptat jestli je tu někdo čerstvě tehotny nebo jen nějakou chvilku a chodí k jancovi? Zajímalo by me jaky je k tehotnym, jestli je ochotny i udělat Utz navic případe. Vysetreni a tak. Ja k němu sice chodím ale poslední dobou jsem s nim musela řešit problémy a trochu mi vadil jeho přístup tak přemýšlím ze bych přešla jinam ale nevim nevim ![]()
@sonulicka Chodím k MUDr. Krouželové (taky na Orlí), k němu mě ona poslala na velký UTZ, to bylo moc fajn.
Jinak jsem u něj byla ještě jednou, když byla MUDr. Krouželová nemocná a taky mi dělal UTZ (byla to běžná kontrola), sice to byl jen takový UTZ, že se podíval, jak bije srdíčko atd. - celkem max. 5 minut, ale i tak je člověk hned klidnější. Ten UTZ mi dělat nemusel - sami mají napsáno ve všech čekárnách, že UTZ dělají na začátku těhotenství a ve 20. a 30. týdnu, jinak si jej můžeš vyžádat za 400 Kč, ale i moje doktorka ho dělá úplně pokaždé…
Nic dalšího jsem s ním nikdy neřešila, takže nevím, jaký je, pokud je člověk nemocný nebo tak. Ale přišel mi fajn, klidně bych k němu chodila.
Taky chodim ke Krouzelove, k Jancovi jsem byla poslana jednou a jeho pristup byl super. Pokud bys mela pochobnosti, uricite neni problem v ramci temnich doktoru, chodit k jinemu. Ja normalne taky chodim k panu Dvorakovi, jen jako tehotna chodim jinam. Pak Dvorak se sam ptal ke komu chci po dobu tehotenstvi dochazet.
No ja k němu chodím tri roky byla jsem spokojena ale pak se vyskytla problémy a vadil mi jeho přístup taky ale je pravda ze i ja byla v te dobre precitlivela a podrážděný moc se mi pravé nechce měnit doktora nikdy člověk neví do ceho jde ale jeho pravé znám nicméně jsem chtěla i pak názoru jaky je během tehotenstvi coz jste me holky potěšily
a to jsem teda netušila ze muzu doktora změnit v rámci kliniky..