Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj holky, prosím nechodíte některá na gyndu do Gynemu na Prahu 8?
Ahoj,
hledám dobrého gynekologa na Praze 8 a Gynem se mi celkem zamlouvá, nemáte s ním někdo zkušenosti? Kteří doktoři tam ordinují, kolik se platí a jaká je kvalita a spokojenost?
Karko, doktoři tam jsou super. Najeď si na www.gynem.cz tam se dozvíš více.
Díky, já jsem tam koukala, ale oni mají pobočku i na praze 6, tak nevím, kteří doktoři jsou kde.Také by mě zajímalo, kolik se tam platí, to jsem na stránkách také nenašla.
Podle mě tam jsou ti samí doktoři jak na Praze, tak na Praze 8.
Před třemi lety se platilo 2000Kč na rok a pak po mě chtěli ještě 30Kč poplatek.Na P 8 je to jen ginda,pokud chceš řešit umělé oplodnění,tak tě pošlou na P 6.Jinak těhotenství stálo dalších 5000Kč.
uf, to je teda celkem dost. Já mám na mysli normální gynekologii v Gynemu, tak jsem myslela, že je to míň, slyšela jsem, že 2000 se platí v tom Gestu na Praze 6.No asi bude nejlepší si tam zavolat ![]()
Chodím do Gynemu na P-6 k MUDr. Mrázkovi, ale jsem spokojená i s MUDr. Vicenou. Ročně se platí 1900kč a za graviditu 5000kč. Ale péče je skvělá! Doporučila bych pro ženy, které mají problémy, jinak je asi nesmysl platit tolik peněz za dvě prevence ročně. ![]()
Chodím. Chodí tam i 3 moje kamarádky a jsme moc spokojeni s přístupem a perfektní péčí lékařů i sester.
Doporučuji pokud bydlíte poblíž. ![]()
Ahoj!
Pobočka Gynemu na Praze 8 rozšířila své služby o léčbu neplodnosti. Funguje teprve od listopadu, ale i tak mě zajímá, jestli někdo už s tímto zařízením nemá zkušenosti. Sama chodím na gynekologii gynem na Praze 6, ale bohužel, když jsem potřebovala služby CARu, ještě Gynem IVF neměl uzavřené smlouvy s pojišťovnami.
Chodíte některá tam? ![]()
@petukab Ahoj, hlavně mě zajímá jestli už mají smlouvy s pojišťovnami. Pana doktorka Mrázka znám, je to úžasný člověk a lékař. Psala jsem tam ohledně té pojišťovny a napsali mi z recepce, že mi pan doktor řekne víc na konzultaci, ale pokud bych tam měla chodit jako samoplátce, to bych si to nemohla dovolit a i ta cesta do Kobylis by pro mě byla zbytečná.
@Kyslíková ono tu smlouvu neni jednoduche ziskat. Nicmene je to v jednani a pry to vypada dobre.. ![]()
@petukab Takže zatim nic teda…
No, ale na konzultaci tam stejně půjdu. Jsem ochotná i pár měsíců počkat. A ty tam docházíš? Koukám, že podle metříku jsi ale už těhotná
Nebo tam chodíš jen na gynekologii?