Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@petukab Ještě čekám na jednu, dvě IUI..ale IVF už bych chtěla podstoupit v gynemu, tak snad se to nějak urychlí.
@Kyslíková chodim tam na gynekologii a jsem strasne moc spokojena. Mimoto tam par lidi znam osobne. Hele ale nechapu proc si chces nechat propadnout cyklus a podstoupit IUI? IUI stoji oproti velkemu cyklu par korun a pokud si to nechas napsat na pojistovnu vycerpas si tak jednu ze 4 moznosti. Lespi je si IUI zaplatit a pokud to nevyjde napsat si na pojistovnu IVF. Mrazek je super, urcite ti to vysvetli..
@petukab Už mám za sebou jedno neúspěšné IUI a teď stimuluju na druhé..podle mě taky zbytečně, ale to je na dlouhý povídání o jiném CARu..
Já jsem v gynemu taky velice spokojená, k MUDr. Mrázkovi jsem chodila dlouho, ale pak jsem kvůli práci nemohla ve čtvrtek (jediný den, kdy ordinoval na P6), tak mě převzal do péče MUDr. Vicena. Úrověň je ale stejná
Vyšetřoval i mě i MUDr. Korecký z P8, tak nemám strach, že by mě v gynemu už cokoliv nemile překvapilo. Proto moc stojím o to, tyto zákroky podstupovat tam, kde to znám a mám v personál důvěru. O kvalitě vybavení se ani nebavim..
Jinak IUI se do cyklů IVF nepočítá (podle pojišťovny). Ročně hradí 6× IUI a 4× IVF za život..
@Kyslíková jo tak to je novinka. Minuly rok platil IUI ja cyklus. Super ze to pojistovny vzaly v potaz ![]()
@kaculkadraculka @babababa baby a je jedno ku ktoremu sa objednat ci oni pridelia?… vysetrenie je v poho bez bolesti?
Tak Gynem ma ted klinickou studii, v ramci niz nabizi IVF cyklus zcela zdarma vcetne vsech vysetreni. Jsou zde urcita kriteria pro zarazeni do studie, ale nic narocneho.
Plus se blizi podepsani smlouvy s VoZP a OZP.
Ahij holčiny, ségra hl. dobrého gynekologa, ráda by do gynemu. má ale panickou hrůzu z doktorů
. nejvíc na ni platí takoví ti doktoři s nadhledem, co mají rádi legraci atd.,s těmi ztrácí strach, žádní suchopárové
.koho byste prosim z hlediska povahy, ale i odbornosti, pro ni doporučili? dík
![]()
@yourlady Ahoj, mám zkušenost z osmičky z MUDr. Koreckým a je báječný stejně jako doktoři z Prahy 6, kam chodím normálně. A legrace je se všemi, muj manžel mého doktora doslova „žere“ na každé poradně, chodím k MUDr. Vicenovi.
@yourlady jj, tam jsem taky byla, nové centrum je parádní
byla jsem i u MUDr. Mrázka a jednou mě viděl i Lacheta..tak jsem vlastně byla skoro u všech? No..jsou skvělí a pomohli mi k miminku ![]()
@yourlady Dr Mrazek je super jako clovek. Ja chodila k Lachetovi a jsem 100% spokojena.
@petukab a na kdy tak asi planuji mit smlouvu s OZP, bych potrebovala, jinak budu muset zmenit pojistovnu.