Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Vcera jsem byla v tomto centru. Z vystresovani jsem se behem konzultace dostala uplne prirozene a odchazela jsem temer nadsena. Skoda, ze tady neni vice prispevku, sla bych do toho centra uz driv.
@Pampeliskam chápu to dobře, že jsi byla spokojená? Kde jsi byla? Na P8 nebo P6? Jak moc komplexní péči jsou schopni poskytnout (jde mi hlavně o dodatečná vyšetření, konzultace apod.)?
Ahoj holky, nevíte, jestli v rámci těhotenství dělají v Gynemu UZ na každé prohlídce? Ráda bych změnila gynekologa, ale nechci pak případně přijít o možnost vidět prcka častěji
A berou aktuálně vůbec nové pacientky?
@Anonymní píše:
Ahoj holky, nevíte, jestli v rámci těhotenství dělají v Gynemu UZ na každé prohlídce? Ráda bych změnila gynekologa, ale nechci pak případně přijít o možnost vidět prcka častějiA berou aktuálně vůbec nové pacientky?
Ano, dělali mi UZ na každé kontrole. Za celé těhotenství se platí 6500.
@Anonymní píše:
Ahoj holky, nevíte, jestli v rámci těhotenství dělají v Gynemu UZ na každé prohlídce? Ráda bych změnila gynekologa, ale nechci pak případně přijít o možnost vidět prcka častějiA berou aktuálně vůbec nové pacientky?
Chodim ke Koreckemu do Gynclin, poliklinika Prosek (metro Strizkov). V Gynemu by me to vyslo 3× draz a odesla jsem, byli na me obcas neprijemni…
Korecky delal rychlo utz pro kontrolu
vzdycky. Kontroly za 3,5-4 tydny
Platila jsem jen za fotku pri vetsim utz, jo a jeste prvni screening jsem platila, ale na to prispivaji pojistovny, takze mi to bylo zpet proplaceno.
@Anonymní píše:
Většinou mi udělají UTZ při každé kontrole.
Platí se tehotensky balíček.
Nikdo na mě nebyl nikdy nepříjemný. ![]()