Gynem - Praha 8

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2413
13.4.15 21:45

@Pampeliskam to nevim, je to mozne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2290
12.5.15 08:37

Vcera jsem byla v tomto centru. Z vystresovani jsem se behem konzultace dostala uplne prirozene a odchazela jsem temer nadsena. Skoda, ze tady neni vice prispevku, sla bych do toho centra uz driv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31899
1.11.16 21:33

@Pampeliskam chápu to dobře, že jsi byla spokojená? Kde jsi byla? Na P8 nebo P6? Jak moc komplexní péči jsou schopni poskytnout (jde mi hlavně o dodatečná vyšetření, konzultace apod.)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.2.20 14:23

Ahoj holky, nevíte, jestli v rámci těhotenství dělají v Gynemu UZ na každé prohlídce? Ráda bych změnila gynekologa, ale nechci pak případně přijít o možnost vidět prcka častěji :) A berou aktuálně vůbec nové pacientky?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.2.20 14:34
@Anonymní píše:
Ahoj holky, nevíte, jestli v rámci těhotenství dělají v Gynemu UZ na každé prohlídce? Ráda bych změnila gynekologa, ale nechci pak případně přijít o možnost vidět prcka častěji :) A berou aktuálně vůbec nové pacientky?

Ano, dělali mi UZ na každé kontrole. Za celé těhotenství se platí 6500.

• Citovat
  • Upravit
3023
3.2.20 14:37
@Anonymní píše:

Chodim ke Koreckemu do Gynclin, poliklinika Prosek (metro Strizkov). V Gynemu by me to vyslo 3× draz a odesla jsem, byli na me obcas neprijemni…

Korecky delal rychlo utz pro kontrolu :srdce: vzdycky. Kontroly za 3,5-4 tydny

Platila jsem jen za fotku pri vetsim utz, jo a jeste prvni screening jsem platila, ale na to prispivaji pojistovny, takze mi to bylo zpet proplaceno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.2.20 18:17
@Anonymní píše:

Většinou mi udělají UTZ při každé kontrole.
Platí se tehotensky balíček.

Nikdo na mě nebyl nikdy nepříjemný. ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty