Mudr Kadyrová Gennet

kveta112
19.8.19 11:08

Mudr Kadyrova Gennet

Ahoj,
máte někdo zkušenosti s Mudr. Kadyrovou z Gennetu Praha 1?
Chodím k ní nově, tak bych se ráda něco dozvěděla.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20822
21.8.19 10:33

@kveta112 Doporučím zeptat se v diskuzi Gennet Praha - zapojilo se tam už desítky lidí, tak tam se zkušenost jistě najde. :palec: Budeme pak případně rádi za vložení hodnocení centra, určitě pak pomůže dalším budoucím rodičům.

Krásný den přeje za redakci
Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.2.22 18:58

Dr.Kadyrová

Je to otřes. Nic nevysvětlí a vše schválně prodlužuje. Za rok čekání nebyl výsledek žádný. Na to nám řekla, že to je v pohodě, že lidi čekají i dýl. Kdyby vše vysvětlovala, mohli jsme předejít dalším zklamání. :cert: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.2.22 20:49

3 x a neúspěšně. Nesedly jsme si od začátku. Je zvláštní.

• Citovat
  • Upravit
20254
22.9.23 22:28

Ahoj, máte nějakou čerstvější zkušenost s touto paní doktorkou? Kolik jí je cca roků? Měla bych k ní jít, tak abych byla připravená děkuji Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.10.23 15:09

Ja mam diky ni syna. Budou ma 2 roky a pomalu se chystame na „sourozence“. Snad v Gennetu jeste je. Ona je opravdu „zvlastni“, ale me jeji pristup vyhovoval. Rekla mi na jedne prohlidce: „vy to nereste, jen budte v klidu. Tohle je moje prace a ja chci byt uspesna dokrorka“. Tak jsem byla v klidu a vyslo to 👍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20254
11.10.23 19:28

@beata_love asi tam bude, poněvadž bych k ní měla 3.11. jít teda pokud nebude opět syn nemocný, už sem měla jít 5.10. tak sem zvědavá, jak bude paní doktorka působit na mě. Je fajn, že vám pomohla a vyšlo to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.