Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kveta112 Doporučím zeptat se v diskuzi Gennet Praha - zapojilo se tam už desítky lidí, tak tam se zkušenost jistě najde.
Budeme pak případně rádi za vložení hodnocení centra, určitě pak pomůže dalším budoucím rodičům.
Krásný den přeje za redakci
Monika
Je to otřes. Nic nevysvětlí a vše schválně prodlužuje. Za rok čekání nebyl výsledek žádný. Na to nám řekla, že to je v pohodě, že lidi čekají i dýl. Kdyby vše vysvětlovala, mohli jsme předejít dalším zklamání.
![]()
Ahoj, máte nějakou čerstvější zkušenost s touto paní doktorkou? Kolik jí je cca roků? Měla bych k ní jít, tak abych byla připravená děkuji Lucka
Ja mam diky ni syna. Budou ma 2 roky a pomalu se chystame na „sourozence“. Snad v Gennetu jeste je. Ona je opravdu „zvlastni“, ale me jeji pristup vyhovoval. Rekla mi na jedne prohlidce: „vy to nereste, jen budte v klidu. Tohle je moje prace a ja chci byt uspesna dokrorka“. Tak jsem byla v klidu a vyslo to 👍
@beata_love asi tam bude, poněvadž bych k ní měla 3.11. jít teda pokud nebude opět syn nemocný, už sem měla jít 5.10. tak sem zvědavá, jak bude paní doktorka působit na mě. Je fajn, že vám pomohla a vyšlo to
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Ahoj,
máte někdo zkušenosti s Mudr. Kadyrovou z Gennetu Praha 1?
Chodím k ní nově, tak bych se ráda něco dozvěděla.