Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Juuu tak to je hezke
ja mam za sebou druhou, tak snad se už povedla
![]()
Ja jsem byla minuly rok v prosinci na prvnim pokusu a nepovedl se ![]()
@Aysel Já byla na 4 IUI, 5 KET a z toho pouze jedno biochemické… potom jedno přirozeně - zamlklý + revize a pak hned na první pokus zase přirozeně a teď jsem 26tt
držím palce ať to vyjde ![]()
IUI jsem měla 6…třetí pokus bylo biochemicke jinak se nepovedlo. Záleží co je za problém..mám za sebou IVF s ET, 2× KET a nakonec jsem tehotna přirozeně…
U nas vysla druha inseminace, ale tehotenstvi skoncilo zamlkle…myslim ale, ze i diky tomu se telo nastartovalo a ja po 4 mesicich otehotnela prirozene a prozatim uspesne- jsem 33. tt…a to jsem se snazila predtim 3,5 roku…
@Piiimiii ja jsem teď take po druhe inseminaci a čekáme na výsledky
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Kolikátý den cyklu už přesně nevím, 5-6 dnů před jsem měla UZ dle kterého se naplánoval konkrétní den, 36 hod před jsem si píchla ovitrelle, plus jsem užívala estrimax 1-0-1, po IUI jsem přidala utrogestan 0-0-2 vaginálně, test jsem dělala po 13 dnech ráno, slabá druhá čárka, současně ve stejný den byla i kontrola v centru, která těhotenství potvrdila