Homeopat MUDr. Paszanda - zkušenosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2238
26.11.12 08:59

Mudr Paszanda-zkušenosti

Zdravim prichozi a mam dotaz: Jake mate zkusenosti s dr. Paszandou Marcelem? Jedna se o homeopata a detskeho dr. Momentalne zvazuji lecbu syna homeopatiky a resim, jestli mate a jake zkusenosti s timto doktorem, pripadne jake problemy ditete jste s nim resili a jestli jste je i vyresili? dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17878
26.11.12 09:06

Ahoj, kdysi davno teta resila problemy s bratrankem a sestrenici- uzkostne stavy, nechutenstvi- pomohlo to
spoluzacka k nemu take chodila-a ted si ani tuk nevzpomenu s cim- a byla taky spokojena
v nedavne dobe resila kamaradka problem s nocnimi desy u synu-take pomohl
nicmene jsem slysela par negativnich reakci- ve smyslu, ze ma opravdu uz malo casu, dost veci za nej resi sestricka a tak :nevim:
osobi zkusenost nemam ani ja, ani deti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
26.11.12 15:58

Malou mi dostal z ekzému a syna z nemoci ledvin. Takže za mně určitě ano!! Sice z něho mám smíšené pocity, má rozdělaných několik pacientů naráz a vlastně nám vždy věnoval jen několik minutek, ale musím říct, že léčba zabrala. Hlavně mít plnou peněženku, protože jeho léčba stojí spoustu peněz. Ale neměnila bych!!! Stojí to za to. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dauna
7.4.13 09:30

Intestinal Metaplasia

:mavam: Dobry den. Prosim Vas muze mi nekdo poslatkontaktni cislo na doktora Paszandu. Intestinal Metaplasia je muj problem, zaludek. Gastrolog prohlasil:lecit se to neda. Zkousim pana Wojnara, by;inky nepomohly. Domaci recepty jako stava z cerstveho zeli, nebo cervene repy atd, soda s jablecnym octem, med a skorice nepomahaji. Chtela bych zkusit Mudr Pasanda lecbu. Jakym zpusobem vysetruje, jak vysoke jsou u nej poplatky? Odpovi mi nekdo prosim? Dekuji moc. Daniela

• Citovat
  • Upravit
425
8.4.13 07:51

Zdravím, číslo do ordinace je : 558 731 111, jinak doporučuji vzít lékařské zprávy, popř. výsledky krevních testů. Nevím jakou máte zdrav. pojišťovnu, třeba 205, si hradíte sama. Nejsem si úplně jista, ale zdá se mi, že to vychází na 150 kč. Dále samozřejmě platíte homeopatika, bylinné čaje. Možná to bude i na akupunkturu. Většinou u něj nechávám 1000-1500 korun za každou návštěvu. Jinak dcerku mi dostal z ekzému a syna z onemocnění ledvin. Takže si myslím, že to za ty prachy stojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mirjam
4.6.13 18:52

Nejlepší

Již dvacet let na něj nedám dopustit. Pravda, v ordinaci má plno, věnuje pár minutek, jak píšete, ale ví přesně, co dělá. Dceru mi vyléčil z problémů, které lékaři ani nedokázali určit. Několikrát jsem ji vzala z nemocnice, a MUDr. Paszanda mi jí dal dohromady. Mého manžela léčí taktéž. Nebýt tohoto lékaře, má dnes cirhozu plic. Nyní léčí i mne důkladně, jelikož jsem to odkládala. Rodina byla přednější. Ale i v minulosti mi mnohokrát pomohl a to i přes telefon a fungovalo to perfektně. Stačí věřit. To je to nejdůležitější. Je lepší dát peníze za špatné jídlo? Nebo je dát na své zdraví. Pan doktor si na nás nevydělává, podívejte se, kolik doplácíte na léky předepsané vašim lékařem. To jsou taky pěkné pálky. Takže raději dám peníze na něco, co mi vyčistí tělo a dá dopořádku celkově, než na něco, co zabere jen na chvíli a utěší. Přemýšlejte. C o je svět světem, žijeme přírodou, jejími pochody, (měli bychom).Ne vše se dá vysvětlit logicky, není to vidět, nedá se to dokázat, ale funguje to. To je faktk, proto doporučuji přírodní medicínu. Nezaměnila bych ji za lékařskou, nebude-li to nevyhnutelně nutné a to pan doktor Paszanda řeší taky. Ví, kdy poslat k lékaři a kdy to zvládne sám. Nikoho nenutí. Mirjam

• Citovat
  • Upravit
26
4.6.13 20:10

Nám taky moc pomohl před třemi lety…dcera má velký hemangiom na hrudníčku, který ji začal škaredě hnisat, když měla 5 měsíců…asi 2 měsíce jsme s tím chodili na plastiku a tam si už s tím nevěděli rady…k němu stačilo párkrát zajít a hnisání se jí ze dne na den ztrácelo…bylo to jako zázrak v ten moment…už jsem z toho byla hodně špatná…za to mu vděčím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jo26
22.8.13 17:14

K panu doktorovi jsem chodila jako dítě, protože jsem byla pořád nemocná a na antibiotikách, časem jsem se dala dohromady, určitě mi pomohl, takže už jej nebylo ani třeba navštěvovat. Vrátila jsem se už jako dospělá, protože jsem začala trpět na močový měchýř, akutní problémy se změnily v chronickí, kdy za poslední dva roky neuběhl den, abych necítila bolest, tento problém mi hodně omezoval život v mnoha oblastech a nezabíralo nic, urolog si se mnou nevěděl rady. Navštívila jsem tedy pana doktora znova a do 14 dnů se problémy radikálně zmenšily až skoro vymizely úplně. Je už to cca 3 měsíce a cítím se skvěle. Nevíc, co přesně z jeho léčby pomohlo, ale asi to funguje.

• Citovat
  • Upravit
verulikol
16.9.13 14:28

mudr. paszanda

Zdravím, nevíte, někdo email na Mudr. Paszandu, zrovna se u něho lečíme a vím, že je časově dost zaneprázdněn, tak ho nechci zdržovat telefonátem, když si potřebuji pouze něco ujasnit v předpisů léků. Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
17.11.13 18:34

MUDr. Paszanda

Do jednoho roku byli synové stále nemocní, brali několikrát antibiotika a stále nic nepomáhalo, dle lékařky prý budou astmatici. Ze zoufalství jsem hledala jiné metody léčby a našla i kontakt na p. doktora Paszandu. Asi rok dával kluky dohromady homeopatiky, laserovou akupunkturou, magnety…, a kdykoliv telefonicky poradil… Nyní jsou synové dospělí. Téměř 20 let neměli antibiotika. Když byly epidemie chřipky, museli chodit do školy, protože oni ji nedostali :-). Dodnes k p. doktorovi chodíme všichni /2× ročně/ na akupunkturu, baňky, pro vitamíny, homeopatika, bachovy kapky - ty jsou super, a jsme rádi, že ho tady máme. Je to skvělý lékař i člověk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
19.4.14 10:02

Nedala bych na něj dopustit. Opravdu pomohl mi hodně, i sestře a jejím dětem. Myslím, že dělá svou práci na výbornou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2445
2.9.14 13:32

Chtěla bych také zajít k panu doktorovi se 7-mi měsíční dcerou, ale když čtu, čím vším se zabývá, tak nevím jestli tam vůbec chodit s takovou „malicherností“

Dcera mi už měsíc a půl v noci pláče cca co 15-30 min. Už s prominutím padám na hubu. Myslíte, že pomůže i nám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20792
2.9.14 21:30

Zdravím,
doporučuji se pozeptat v online poradně homeopatie zde na eMiminu. Funguje zdarma a odpovídá v ní paní doktorka Magdalena Záchová.

Hezký večer,
Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2445
3.9.14 16:54

@admin Díky moc. Zeptám se. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
15.12.14 12:44

Chtěla bych se zeptat, jestli někdo nevíte o někom kvality pana doktora Paszandy v okolí Brna. Do Těšína to máme daleko, ale když nebude jiná volba, pojedem tam. Četla jsem o něm jen ty nejlepší věci. Syn má středně těžké astma a po 8 letech a kortikosteroidech už mám této léčby-neléčby dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová