Mudr. Petr Hubka Apolinář

21353
22.2.15 22:15

Mudr.Petr Hubka

Prosím, setkal jste se někdo s MUDr. Petrem Hubkou od Apolináře? Jakou s ním máte zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6243
22.2.15 22:42

Ahoj, já ho potkala jen jednou v predporodni poradne. Byl milej, jak se mate, vyšetřit a nashle za týden. Ale to z tam byl někdo jinej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5688
22.2.15 23:30

@VeKo To je můj spolužák z gymplu. :D Rodila jsem u Apolináře, ale doufala jsem, že ho při porodu neuvidím mezi svými koleny, a naštěstí se tak nestalo :-) Myslím, že jako lékař se chová empaticky a příjemně. Jak je na tom odborně, netuším, ale u Apolináře by měli být všichni dobří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
23.2.15 00:57

Vedl mne ted cele tehotenstvi, byla jsem spokojena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21353
23.2.15 12:46

Díky za příspěvky. Já s ním právě mám úplně opačnou zkušenost… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5688
23.2.15 14:38

@VeKo Co se stalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
23.2.15 19:30

@VeKo muzu se zeptat, proc? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21353
23.2.15 20:48

Není to na veřejné řešení, shrnuto: choval se naprosto arogantně, necitlivě. Není to jen můj subjektivní pocit, i sestra se mi za něj omlouvala, bylo jí celkem trapně.

Díky za reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5688
23.2.15 22:20

@VeKo Arogantní a sebestředný asi pořád bude, ale co jsem náhodou narazila na nějaké recenze, všude bylo psáno, že je příjemný a empatický, což podle mě taky umí být. Zas tak dobře ho neznám. Ke mně se zachovala u Apolináře zase hodně nepříjemně sestra, až se mi za ni omlouval doktor. :) Jméno doktora mi vypadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
24.5.15 11:21

negativní zkušenost s Dr. Petrem Hubkou

Moje zkušenost s lékařem je bohužel velmi špatná, choval se arogantně a dal mi najevo, že ho o víkendu obtěžuji a snad „si dělám srandu“ s tím, že jsem přišla (podotýkám, že můj důvod návštěvy byl oprávněný). Toto chování považuji za velmi neprofesionální a nevhodné, rozhodně bych ho jako lékaře nikomu nedoporučila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
11.7.15 10:03

Dr.Hubka- opravdu arogantní

Ahoj,
musím souhlasit s názorem že tento pan doktor je arogantní až za hrob, necitlivý, jednal se mnou až s výsměchem -přišla jsem v 9.týdnu s krvácením, bohužel v noci, takže jsem milostivého asi vzbudila. dopadlo to tak že jsem ho poslala někam a ošetřit jsem se nenechala, ten koukal teda když sem se ho zeptala jestlipak ví k čemu tam je a zda vůbec postřeh že je na pohotovosti :D..No a jela jsem prostě jinam.
Takže se nenechte a klidně se ozvěte, aby si někteří doktoři nemysleli že oni jsou nejvíc…a o setře taky ani nemluvím :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21353
11.7.15 14:40

Mě to dodnes mrzí, že jsem se nebránila.
Jsem ráda, že aspoň někdo „mu to dal najevo“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
11.7.15 14:57

No ono to je potřeba, někteří doktoři si vážně myslí že nad ně není, člověk tam přijede vystrašenej co se dějě a on se chová jako bych ho tam obtěžovala, tak jsem to nevydržela a opravdu koukal myslím, protože většina lidí si to nechá líbit a to je škoda. :cert: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21353
11.7.15 14:59

Co sestra na to? ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
11.7.15 15:21

To bylo taky nemlich to samý, ta už mě seřvala když sem přišla že prej co tam dělám že správně bych měla jít tam kam půjdu rodit ale já ještě nikde zaregistrovaná nejsem v 9 týdnu že :roll: takže opravdu zážitek..a už vůbec se nepůjdu registrovat tam :cert: to si to dítě radši porodím doma než todle :potlesk:..tam jsem jela protože jsem to měla nejblíž a halvně že ta porodnice má dobré jméno.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková