Porodopis v Přerově

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
20.2.15 20:59

porodopis v Přerově

Ahojky, chtěla bych se zeptat jak a kdy probíhá vyplňování porodopisu v přerovské porodnici? Jsem v 38.tt, na další kontrolu mám jít ještě ke svému gyn. Byla jsem se zaregistrovat v porodnici, ale v podstatě jsem byla za 3 minuty ze sekretariátu venku, kdy jsem dostala pár formulářů na vyplnění (souhlas s hospitalizací, prohlášení o jméně a pod.). Při prvním dítěti jsem chodila do poradny už do porodnice od toho cca 38. tt a pamatuji si, že doktorka se mnou sepsala celkem podrobnou anamnézu… teď se nějak nikdo nezmiňoval, tak nevím, jestli anamnézu přepíšou ze zpráv z prvního porodu, nebo jak? Případně co když porodím dřív, než mě dr. do porodnice odešle? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21.2.15 08:18

@Cinska Marenka Nejsem teda z Přerova, ale se mnou to sepisovali až při příjmu na vyvolání ve 42.tt (do porodnice sem chodila od 40.tt)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.2.15 09:29

@wonder woman děkuji, tak nebudu zbytečně stresovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
21.2.15 09:31

No budou tě zpovídat při prijmu v kontrakcich :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.2.15 09:40

@Saroya tak na to se fakt budu „těšit“ :D by si to mohli stáhnout z prvního porodopisu + zpráva z operace, kterou jsem prodělala ve stejné nemocnici… nechápu, na co se to zakládá do databáze, když to stejně nedokážou zkompletovat :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková