Co s sebou do porodnice Zlín

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
117
20.2.15 16:33

co sebou do porodnice(zlín)

Ahoj holky

prosím o tipy co sebou do porodnice ve zlíně, vím podobné téma už tu je ale 2 roky staré a já bych potřebovala čerstvé info, díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
465
20.2.15 16:59

Pro sebe klasiku hygienicke potreby, na myti doporucuju gel herbalon s dubovou kurou,, paradni na porodni poraneni, porodnicke vlozky, jednorazove kalhotky, nejmin 2 rucniky, pokud nechcete nemocnicni tak pyzamo, prezuvky, ev zupan, ponozky, kojici podprsenky, vlozky do podprsenky pro mimco plenky. Zbytek vam vzdy nekdo doveze. Na sal oddaci list, popr. Vas rodny list, listek na jmena, obcanku a prukazku.dal si asi nevzpomenu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2515
20.2.15 17:07

Hlavně pevné nervy :)

k porodu si beru : teplé ponožky, bachovy esence, cocacolu, čokoládu, porodní přání, řervený ručník na miminko, doklady, jedny kalhotky

na šestinedělí si beru: toaleťák, vložky, kalhotky, šampon, krém, dva ručníky, fén, 2 noční košile, přezůvky, župan, nabíječku, plínky pro mimino, hřeben, homeopatika, (jsem nekojící takže dudlík, flašku, mlíko), aulin a algifen na zavinování dělohy- brufen mi nepomáhá a zavinování mě osobně bolelo víc jak porod, vytisklý email od úrimáře že mohu jít druhý den domů:)
to je vše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
20.2.15 17:17

Mně ty dva ručníky, jak se všude píše, přijdou hrozně málo. Tentokrát jich mám zabaleno 5. Ale možná že jsou ostatní maminky tak šikovné, že se jim daří neušpinit ručníky od krve, já to neumím. A po zašpinění brzy zapáchaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3743
20.2.15 17:48

Používala jsem buničitou vatu, jak po WC, tak po umývání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
9.2.18 16:44

Holky, nějaké aktuální info? Balit i kosmetiku pro miminko nebo je tam k dispozici? A můžou se používat vlhčené ubrousky? Někde jsem četla, že ne. Zavinovačka vlastní? Mám sbaleno to co mají na stránkách, ale zajímá mě, co jste postrádaly navíc. Dík. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
672
9.2.18 17:12

@Kristyna_ww Kosmetiku si brát nemusíš. Dostaneš tam balíček, kde je vše. Zavinovačku neber. Miminko tam dostane jejich. Nejvíce jsem postrádala dudlík a vlastní kloboučky na prsa, kdyby se mimi nemohlo přísát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
9.2.18 17:53

Co říkala známá, která tam byla předloni, tak toaletní papír. A nedělám si legraci. Jen nevím, zda to stále platí, nebo to změnili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
672
9.2.18 17:54

No toaleťák určitě. To nezměnili. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
9.2.18 21:01

Toaleťák určitě, vlhčené ubrousky vidí neradi, ale pokud je zalepený pupík, tak je dovolují =) jinak co se mi hodilo byl župan, spousta holek tam chodilo jen v té jejich erární košili, mě to bylo nepříjemné, měla jsem strach jestli mi někdo něco neteče :D a po zkušenosti s jídlem doporučuji minisolničku :D vše vaří plné mouky a ani zrnko soli a to nejsem zvyklá moc solit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková