Můj chlapeček mluví jako holčička

Anonymní
10.3.13 07:47

muj chlapeček mluví jako holčička

Ahoj maminky.muj 2.5 lety chlapecek mluvi jako holka :-) ja sem papala, malovala, ja sem byla…snad na to prijde. mel by jit do skolky tak doufam ze tam to pochyti…:-

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3115
10.3.13 07:49

Syn taky tak mluví:-), slyší tebe, že mluvíš v ženském rodě. Taky jde v září do školky do té doby to přeučíme.-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
10.3.13 07:50

Ahoj, myslím že tohle pochytí, skusila bych najít ka, aradku s klukama, aby si s ním hraly třeba by začal mluvit jako kluk :) :) :dance: nemaš kamošku s klukem co už mluví?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11824
10.3.13 07:55

To mi dělali oba kluci. Nejmladší holčička zase říká „Já sám!“, protože se učí od brášků. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
10.3.13 07:57

Normálně ho opravuj, on se to naučí :D Dcera dělala to samé (mluvila o sobě v mužském rodě), opakovala to po o 2 roky starším bráškovi. Teď je jí 3,5 a už to nedělá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
10.3.13 07:59

U nás je to to samý, někdy řekne mamka přišel a taťka přišela :mrgreen: opravím a za chvilku z něho zase leze něco podobného :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
10.3.13 08:03

Moje holcicka zas mluvi, jako kluk :-D.Je to normalni vyvoj,myslim.Do skolky uz chodi a nikdo s tim problem nema…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
10.3.13 08:10

Můj syn o sobě taky mluvil v ženském rodě, třeba „už jsem to spapala“, tak jsem to po něm zopakovala jako otázku v rodě mužském „Tys už to spapaL?“ s důrazem na tu koncovku a bylo, jsou mu čerstvě čtyři a už dlouho o sobě mluví jako o chlapovi :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1449
10.3.13 08:15

To dela hodne deti, muj syn rika ‚hodnej kluk mami‘ a kdyz ho opravim ze maminka je holka, takze ‚hodna holka mami‘ tak rekne jo jo, hodna kluk holka mami :mrgreen: v zari mu byly dva. Opravovat, oi casem prijdou na to ze kluci rikaji papal a holky papala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
10.3.13 08:18
@pvmr píše:
U nás je to to samý, někdy řekne mamka přišel a taťka přišela :mrgreen: opravím a za chvilku z něho zase leze něco podobného :lol:

Mě malý kdysi řekl Maminko, spapal jsi polívku, já jsem spapala všechno:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.3.13 08:18

:palec: Hraje si na taky na princeznu jako bratránek? :D
Když mu byly 2 a půl taky to byl holka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
10.3.13 08:30
@Anonymní píše:
Ahoj maminky.muj 2.5 lety chlapecek mluvi jako holka :-) ja sem papala, malovala, ja sem byla…snad na to prijde. mel by jit do skolky tak doufam ze tam to pochyti…:-

To je normální, kluci to dělají. Náš Ondra takhle mluvil kolem toho 2,5 roku. Dneska jsou mu tři a už docela dlouho tak nemluví. Samo to přešlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
10.3.13 08:38
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
10.3.13 08:45

Můj bráška tak taky vykládal, sobě říkal v ženském rodě a nám v mužském :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2359
10.3.13 08:50

Dcera měla období kdy o sobě mluvila zásadně jako o klukovi. Hádala se s námi o že není holčička ale kluk. Přešlo to samo asi za dva měsíce. Bylo jí taky kolem dvou a půl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí