Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Anonymní píše:
Zdravím mám takový dotaz. Bývalý partner spí se sedmiletým synem nahý v posteli Co si o tom myslíte??? Dnes mi to syn rekl a nejak mi to neprijde ok
Záleží na tom, jestli to dělal vždycky, nebo je to nová věc. Pokud je někdo zvyklý spát nahý, ani mu nepříde divné to nějak měnit kvůli sedmiletému dítěti.
@Cenarius píše:Fakt, já to ještě nečetla, tady se to už těma úchylákama jen rojí
Ze jsi troll a blbej, jelikoz toto je tady co tyden.
@Anonymní píše:
@Cenarius hele ja tady uplne nesedim dennodenne
Vidis, tak zacni, at se zbytecne neopakujes.
Kdyby spal nahý se sousedovým synem, tak by to divný bylo, to uznávám. Ale s vlastním? Proč?
@Anonymní píše:
Zdravím mám takový dotaz. Bývalý partner spí se sedmiletým synem nahý v posteli Co si o tom myslíte??? Dnes mi to syn rekl a nejak mi to neprijde ok
A on syn nechce spát sám v posteli?
Asi mu to nevadí?
@free333 píše:
A on syn nechce spát sám v posteli?Asi mu to nevadí?
Nema u nej vlastni postel
@Anonymní píše:
Nema u nej vlastni postel
Asi bych spíš řešila tohle
to dítě potřebuje svoje zázemí, přece s ním nebude spát do dvaceti ne?
Jinak manžel spí nahý, syn se v noci nebo nad raném k nám stěhuje do postele. Takže ano pak spí nahý i se synem ![]()
Manžel taky spi občas nahý a dcera přijde za námi občas do postele. Jemu samotnému by to nedošlo. ![]()
Mě by to teda divné přišlo. Mě nevadí, když mě děti vidí nahou, ale když s nimi spím, tak jsem vždy oblečená a přišlo by mi divné být nahá. Vadí mi, i když se mi v létě vyhrne noční košile.