Logopedie - jak během covidu?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
15.1.21 21:44

Logopedie - jak během covidu?

Dobrý den,

v brzké době budeme nastupovat s dcerou na logopedii jako nováčci, takže nemáme zkušenost. Jak to prosím během covidu chodí na logopedii? Je mi jasné, že logoped ani dítě mít roušky nemohou, aby navzájem viděli pohyb úst. Jsou jinak chráněni? Štíty nebo je nyní výuka online?
Já se léčím s imunitou a snažíme se nákaze předcházet a tohle mi dělá trochu obavy. Přece jen se tam vystřídá za den víc lidí.

Děkuju za odpověď.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
123
15.1.21 21:48

My normalne chodime. U logopedky si dite sunda rousku, rodic si ji necha. Logopedka ma stit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
15.1.21 21:49

U nás je mezi logopedkou a dítětem plexisklo. Měla štít a nevyhovovalo. Nabízí i on-line výuku, ale u nás to neslo. Syn spolupracoval tak 2-3 minuty na konec.

• Citovat
  • Upravit
522
15.1.21 21:50

U nás mají logoped a dítě mezi sebou plexisklo… V případě, musí logoped blíž, tak si nasadí štít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8463
15.1.21 22:04
@Anonymní píše:
Dobrý den,

v brzké době budeme nastupovat s dcerou na logopedii jako nováčci, takže nemáme zkušenost. Jak to prosím během covidu chodí na logopedii? Je mi jasné, že logoped ani dítě mít roušky nemohou, aby navzájem viděli pohyb úst. Jsou jinak chráněni? Štíty nebo je nyní výuka online?
Já se léčím s imunitou a snažíme se nákaze předcházet a tohle mi dělá trochu obavy. Přece jen se tam vystřídá za den víc lidí.

Děkuju za odpověď.

U nás sedíme 2 metry od logopedky. Ta má plexisklo a ještě většinu času i respirátor. Syn má část hodiny roušku, když je to možné. Já mám respirátor celou dobu. Po nás vše vydezinfikuje a vyvětrá.

Ale řekla bych, že je to spíš výjimka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7841
15.1.21 22:07
@7654 píše:
My normalne chodime. U logopedky si dite sunda rousku, rodic si ji necha. Logopedka ma stit.

U nás stejně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7065
15.1.21 22:09

U nás se jede úplně normálně.
Logooedka nemá roušku a moje dítě taky ne.
A zakladatelko léčím se taky s imunitním onemocnění a jsem v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30301
15.1.21 22:10

V březnu a dubnu jsme měli online výuku. Od května chodíme zase normálně do ordinace. Logopedka má štít, já jako rodič roušku, děti ne. Zatím vše OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27591
15.1.21 22:10

Logopedka štít, syn sundá roušku na nezbytnou dobu, já si jí nechám, sedí od sebe 2m já mám křeslo daleko, celou dobu větrá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
15.1.21 22:17
@Anonymní píše:
Dobrý den,

Děkuju za odpověď.

Na jaře měl syn online schůzky přes skype a teď na podzim jsme normálně chodili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85284
15.1.21 22:17

Logopedka ma rousku a mezi nimi plexisklo. V pripade potreby si logopedka na chvili rousku sunda. Chodime takto celou dobu a bez problemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
15.1.21 22:18

Dítě bez ničeho, logopedka štít, já rouška.
Když byla uzavírka, jeli jsme online, ale bylo to špatné, školkové dítě to bez kontaktu s logopedkou nebavilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22369
15.1.21 22:31

Rodic rouska nebo respirator, dite nic, logopedka respirator a kdyz potrebuje neco ukazat tak si da stit, ma rukavice a vsichni pouzijeme dezinfekci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
15.1.21 22:44

Syn chodí na logopedii v rámci školky, kde má jednou týdně hodinu sám a jednu ve skupině. A jednou za měsíc máme hodinu přes Skype, abych byla v obraze co máme cvičit. Jako predškolák zvládá tak 30 minut u obrazovky, než se přestane soustředit, ale hodně pomáhá že ve školce je s paní logopedkou v kontaktu takže ví co má během online hodiny čekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
15.1.21 22:49

Syn má logo přes Skype.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie