Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahojte chci se zeptat co vas partner dela za blbiny jestli mate neco extra takze ten muj shrnu to. 1. Pouziva jednu desku na krajeni na vsechno kdyz neni pobliz žádna tak linku pouzije nervy.
![]()
2. Uterky pouziva taky jednu na vsechno neli ze s ni utre jeste podlahu kdyz neco spadne bokem a kdyz ma naladu tak vytahuje furt cistou na vsehno
![]()
3. Rucniky nedokaze pochopit ze nektery je jen pro navstevu.
Mate i vy nake takove zkusenosti nebo ještě neco lepsiho? (ponozky to uz ani nemluvim
![]()
Příspěvek upraven 18.04.26 v 07:21
Že by sem psal muj muž a vydával se za ženskou? Ne, ten by nikdy nenapsal takovou příšernost jako čaute baby. A podlahu utěrkou utiram výjimečně a utěrku vyhazuju do prádla.
@Jituska27 píše: Více
Je to nechutný prase bez základní znalosti hygieny. Co víc k tomu říct.
A všechny tyhle roztomilě smajlíky časem vymizí a zůstane ti jen nasranost.
Přeji pevné nervy, pokud si ho necháš.
Ručníky bych neřešila, máme milion ručníků. Když něco otře na zemi, tak by měl utěrku dát do špíny, pokud jsi zrovna před chvilkou nevytřela. Kup papírové utěrky. Třeba je použije.
Když zničí linku, bude muset kupovat novou desku. To ho netrápí?
Prkénko je u nás věčné téma. Muž razí teorii, že stačí jedno prkénko. Když ho pak umyje. Já na věci, které tepelně neupravuju, používám jiné než masové.
@Jituska27 píše: Více
Tohle dělá úplně každý chlap…dělám naprosto to stejný ;D + ještě dokážu dávat do pusy drobky že sedačky od susenkY…njn. většina chlapu je prostě mentálně na 10
@Klávesa289 píše: Více
Linku jsem kvůli krájení koupil speciálně na to
jsou na to žulové desky. Na tom se kraji a dělá vlastně úplně vše normálně bez prkénka…když jsem u ženy, prkénko si beru. Ale celý život bvxh po něm sahat nechtěl ;D
Ručníky pro návštěvy nevedeme, máme všechny v pěkném stavu, tak nač to třídit ještě takto, to se stydíš za svoje ručníky? ![]()
Na lince krajime občas taky, neboť máme kámen a profi brusku na nože, tudíž když je třeba, nějak nás to netrápí, doporučuji, je to skvělá investice ![]()
A utěrkou sjedeme i podlahu před kuchyni na poslední zátah, protože proč ne, když to stejně jde do pračky na 90, pak se beztak vše důkladně vyčistí parním čističem ![]()
Samy si to děláte těžké a tvoříte si problémy tam, kde být nemusí. Holt je možná někdy dobré přemýšlet i prakticky ![]()
Příspěvek upraven 18.04.26 v 08:35
Tak nikdo nejsme dokonalý. A my teda žádné speciální ručníky nemáme
mame jen jedny a pak starý, když si bavím vlasy.
Muj muž zase všude nechává zbytek na jednu lžíci, asi aby na něj nebylo ze to snědl ![]()
Jsem chlap
ručníky pro návštěvy nemame, proste dávám čistý, kdyz je treba. Prkynko je na lince, dokud se da pouzit. To u nas stejne neni moc dlouho, protoze mame bezlepkare, takze staci na prkynko polozit rohlik a musim brat novy… Utěrku taky klidne pouziju na zem, pak se hodí do prádla, o co jde…peru to na hygienickej program. Kazdej mame neco. Pokud te chlap sejri jem tim, ze neumi používat prkynko, tak máte šťastné manzelstvi.
@Fitsun přesně. Chlapi si umí život zjednodušit. Nejsou to hlupáci. Ženy si vytváří miliony zvláštních pravidel a pak šílí, že nestíhají. Naštěstí prý mám myšlení jako chlap.
Papírové utěrky jsou zločin.
Příspěvek upraven 18.04.26 v 08:51
@Midaku Ale to by mne zajímalo. Co když třeba položit pecivo na linku, a pak tam někdo kraji pro toho bezlepkare? Anebo - mám zlozvyk, ukrojim chleba a nuz dám zpátky na věšák. To se u vás nestane?