Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Vždycky jsem si zakládal na tom, abych přinášel Emiminu přidanou hodnotu. Rád žeru. Rád se dívám, jak žerou jiní. Rád se dívám, jak vaří jiní. Nejím zeleninu, vajíčka, sýry, luštěniny, tlustý maso, nemám rád pálivé. Preferuji českou klasiku, stejně tak to mám i u žen.
Když jsem byl žáčkem základky, učitelé jezdili za mnou a jedna z paní učitelek mi prozradila, že kdysi jedla obalovaný řízek s rýží. Tehdy jsem to nechápal, znal jsem pouze řízek s bramborem či kaší.
O pár let později, když jsem zmutoval v polomuže a mé ohanbí se pokrylo chloupky, udělal tatínek svíčkovou se sekanou. Do té doby jsem znal svíčkovou a sekanou jako dvě samostatná jídla, zkombinovat je, to mi přišlo zvláštní, ale chutnalo to docela dobře.
Před pár dny jsem ale objevil toto video a cítil jsem se jak po šestihodinovém vyšetření prostaty. Špagety podle J. Bohdalové:
https://e.pcloud.link/publink/show?…
Mám rád špagety i sekanou, ale zkombinovat je, to je jako zneuctít či znesvětit obě jídla.
Pojďte se svěřit, klidně pod rouškou anonymity, jakou největší perverznost jste kdy vařili, snědli, ochutnali (perverznost = zdánlivě nekompatibilní kombinace jídel). U mě v 10 letech vanilkový pudink a do něj naházené sušenky Derby.
P. S. V sobotu přijede kamarádka, chci ji překvapit, trasa je Mnichovo Hradiště-Chotěboř. Pojede po D1. Miluje kuře s broskví. Je někde při cestě nějaká restaurace? Díky všem.
Na koleji jsem k učení chroustala slané tyčky s velikonočním zajícem. Běžně si míchám ovocný jogurt s tvarohem a nakrájeným vejcem natvrdo. K tomu zeleninu a pečivo. Nebo ovocný jogurt se zeleninou. V těhotném stavu McDo - vanilkový shake a chickenburger, ten lehce pálivý. Teď mi chutná třeba polorozpuštěná zmrzka bourbon vanilka a do ní namáčím slané krekry typu Tuc.
Mimochodem, miluju pizzu s ananasem a kuřecí prsa s broskví! Stejně jako home-made krůtí čínu s ananasem.
@teroonka píše: Více
Seš hodně perverzní, teroonko. Taky miluju Hawai pizzu, přivedla mě k ní bráchova přítelkyně, je skvělá.
@Ploskutáček píše: Více
Já si na pizzu Hawai od Oetkera ještě dávám kostičky špeku ![]()
@884135 píše: Více
Jste ďábelské a překonáváte mé nejdivočejší fantazie. Ten špek ještě trochu zkřupneš na pánvi, ne?
Taky mám ráda spolu čokoládu a slané tyčinky. Za nás v dětství byly preclíky v čokoládě.
Nedávno jsem je někde zahlédla. Ale nekupovala jsem je. Tak nevím, jestli chutnají stejně.
@Ploskutáček píše: Více
Ne - postup je následující: Vytáhnu polomraženou pizzu, rozdělím na menší kousky a dám na plech. Ten polomražený stav je nutný, později se to matlá. Nakrájím uzenou slaninu na kostičky asi 2×2 cm a každý kousek pizzy jimi pokryji cik cak. Po upečení ta slanina pustí na pizzu trochu mastnoty a kostičky křupou. A vždy to zapíjím studeným mlíkem. ![]()
Jako dítě jsem jedla guláš s kyselou okurkou a vypila teplé vyškvařené sádlo. Naši to uváděli jako nezvyklé
.
Tohle už nedělám, ale určitě se něco netradičního najde. Jen to beru jako normální.
Nicméně sladké musím zajíst masem ![]()
Makovka s romadůrem například. Sladkej rohlík a ostrej sejra.
Nesnáším tatarku, nemusím kečup, takže si k hranolkům dávám hořčici, na vysoké jsem ujížděla na rohlíku se sýrem z mikrovlnky + opět hořčice, nebo jsem do housky nastrkala brambůrky
Kamarádka si třeba dává tatarku na bramboráky, nebo do rohlíku čokoládu, z toho je mi mdlo ![]()
@Deni.Tr píše: Více
Tatarka, moje celoživotní láska! Na všechno!!! A ještě na ní musí přijít cibule!
Mimochodem, je tu někdo milovník tresčích jater? Lahůdka!